fbpx

Slotenmaker Amsterdam

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Amsterdam nodig?

U bent uw huissleutel vergeten en staat buiten uw eigen woning in Amsterdam met de deur op slot. Wat moet u nu? Een slotenmaker kan uw deur dan voor u openen. Veelal lukt dit zonder het slot te bederven en te substitueren. De sloten monteur kan de deur dan openen door te hengelen door een brievenbus of met een silicone kaart te flipperen langs het slot. Als er geen brievenbus aanwezig is of er is eerder een antidiefstal-strip gemonteerd, dan kan de sloten expert met hiervoor bedoeld gereedschap de cilinder vrezen. Na het vrezen en ontsluiten van de deur heeft u dan wel een plaatsvervangende cilinder nodig. De sloten expert kan u hierover van advies voorzien.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Amsterdam

Na het verhuizen naar een nieuw huis raden we u steevast aan om uw slot te verwisselen. Het is dan aan te raden om een sloten monteur in te schakelen. Een gespecialiseerde slotenmaker kan u namelijk van advies voorzien over het te monteren slot inclusief cilinder. Kundige sloten monteurs kunnen u ook advies geven over gevoelige componenten in de beveiliging van uw woning en wat er moet gebeuren om deze veiligheidsrisico’s in te dammen. Ons advies is dat u een betrouwbare en bekwame sloten monteur contacteert voor een dergelijke opdracht.

Werkgebied van onze Slotenmakers in Amsterdam

Met onze snelle en betrouwbare service zijn wij werkzaam in heel Amsterdam en omgeving. Onze slotenmakers zijn gespecialiseerd in het repareren, vervangen en plaatsen van sloten. Daarnaast bieden wij ook hulp bij inbraakschade en inbraakpreventie voor uw woning of pand. Werkgebieden van onze Slotenmakers in Amsterdam: Slotenmaker Amsterdam: Centrum Slotenmaker Amsterdam: Noord Slotenmaker Amsterdam: West Slotenmaker Amsterdam: Nieuw-West Slotenmaker Amsterdam: Zuid Slotenmaker Amsterdam: Oost Slotenmaker Amsterdam: Zuidoost

Hulp bij inbraakschade in Amsterdam

Heeft een inbreker een aanzet gedaan om bij u binnen te dringen en heeft uw gebouw hierdoor inbraakschade gekregen? Mogelijkerwijs is het de inbrekers wel gelukt om bij u binnen te komen? Of er nu bezittingen van waarde zijn verduisterd of niet, er zijn ongewenste onbekenden in of bij uw huis geweest. Uw persoonlijke levenssfeer is geschonden en u rest de inbraaksporen en -schade. Er zijn maar weinig situaties zo rot. Het is belangrijk om de schade na een inbraak zo spoedig mogelijk te herstellen. In sommige gevallen is het tot dit is gebeurd niet eens veilig om nog langer in uw eigen woning te blijven. In sommige gevallen lukt het de inbrekers niet om volledig binnen te komen. De kans is dan aanzienlijk dat uw slot niet hoeft te worden vervangen. Maar veelal is de schade dusdanig omvangrijk dat uw slot moet worden gerestaureerd of vervangen. Bijkomend geluk is dat wij u gelukkig gewoon helpen bij het herstellen van inbraakschade in Amsterdam en omstreken. Onze betrouwbare sloten experts hebben jarenlange ervaring met het ongedaan maken van inbraakschade. Zo zorgen we er voor dat u zich weer veilig kunt voelen in uw eigen woning. Gelukkig wordt inbraakschade veelal gedekt door uw verzekering. Doe wel even navraag bij uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Amsterdam

Het is van essentieel belang dat u zich thuis veilig voelt. Een inbraak kan een grote impact hebben op dit gevoel. Ondanks dat u een inbraak nooit volkomen kunt voorkomen, kunnen juiste voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak wel degelijk verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren dicht doet als u uw woning of pand verlaat. Zelfs als u maar voor even de deur uit gaat. Wees attent dat een kleine kier of opening voor een inbreker al een kans is om uw huis of gebouw te betreden. Zorg er daarnaast voor dat u geen waardevolle spullen in zicht hebt liggen en dat uw woning of pand er levendig uitziet. Een manier om dit te doen is door ’s avonds licht te laten branden en overdag juist de gordijnen niet dicht te doen. Inbrekers maken gebruik van ladders, containers en andere verhogingen als opstapje om naar binnen te klimmen. U kunt dit voorkomen door deze spullen op te bergen of buiten bereik van mogelijke dieven te houden. Tot slot biedt Locksmith.nl advies en oplossingen om de kans op inbraak in uw woning of pand in Amsterdam te verkleinen. Zo zorgen we er voor dat een inbraak niet of nauwelijks te bewerkstelligen is.

Sloten met kerntrekbeveiliging installeren in Amsterdam

We zien het nog steeds en voornamelijk in wat oudere woningen, een voordeur met een standaard cilinderslot zonder kerntrekbeveiliging. Kerntrekken is eigenlijk niks anders dan de cilinder volledig uit het slot trekken. Een inbreker slaat een schroef of een platgeslagen spijker in het slot en trekt deze er vervolgens weer uit, waardoor de cilinder loskomt uit het slot. Kerntrekbeveiliging voorkomt juist dat uw deur kan worden geforceerd door kerntrekken. Vooral oudere cilindersloten die voor 2014 zijn geplaatst zijn veelal niet voorzien van kerntrekbeveiliging. Deuren met sloten zonder kerntrekbeveiliging kunnen relatief eenvoudig worden opengebroken en zijn daarom een gemakkelijk doelwit voor inbrekers. Het is niet voor niets dat woningen sinds 2014 verplicht moeten worden opgeleverd met kerntrekbeveiliging. Als u wilt voorkomen dat u binnenkort de klos bent dan kunt u ervoor kiezen om een slot met kerntrekbeveiliging te laten installeren. Dit verkleint de kans op inbraak in uw woning in Amsterdam namelijk aanzienlijk. De geverifieerde sloten experts van Locksmith.nl installeren anti kerntrekbeslag op zowel deuren als ramen. Zo bent u goed beveiligd tegen een inbraak en houdt u boeven buiten de deur.

Meerpuntssluiting installeren in Amsterdam

Indien u uw woning in Amsterdam echt goed wilt beveiligen tegen mogelijke inbrekers, dan raden we u aan om een meerpuntssluiting te laten installeren. Helaas worden inbrekers steeds geniepiger en ze ontdekken telkens handigere manieren om sloten open te maken. Gewone cilindersloten zonder kerntrekbeveiliging is ondertussen kinderspel voor ze. Deze sloten krijgen ze in de meeste gevallen binnen een paar minuten open. Dit doen ze ook bijna geruisloos door de cilinder simpelweg uit het slot te trekken. Gelukkig zijn er methoden om uw woning te beveiligen tegen deze inbraakmethode. U kunt er namelijk voor kiezen om een meerpuntssluiting te laten installeren. Een meerpuntssluiting is een type slot dat zich op meerdere punten, meestal drie, vastgrijpt in het kozijn. Het duurt voor een inbreker dus veel langer het slot open te breken. De extra tijd die het kost om het slot open te breken maakt het dusdanig onaantrekkelijk voor inbrekers dat ze meestal niet aan de uitdaging beginnen. De kans om tijdens de klus betrapt te worden is voor de meeste dieven te groot. Een ander voordeel van de meerpuntssluiting is dat de deur of raam op meerdere plekken wordt beveiligd, maar u als eigenaar slechts 1 sleutel nodig heeft om het slot te openen. De geverifieerde sloten monteurs van Locksmith.nl installeren meerpuntssluitingen op zowel deuren als ramen. Zo bent u goed beveiligd tegen een inbraak en houdt u boeven buiten de deur.

Kluis openen in Amsterdam

Heeft u een kluis of meerdere kluizen in regio Amsterdam en krijgt u deze niet meer open, omdat u de sleutel kwijt bent of om een andere reden? Het is wel even schrikken wanneer u niet meer bij uw waardevolle spullen kunt, omdat uw kluis niet meer open gaat. Een kluis dan weer kunnen openen is zeer specialistisch werk. Kluizen zijn namelijk ontworpen om uw meest waardevolle en belangrijke bezittingen te beschermen en zo veilig mogelijk te bewaren. Het is daarom een lastige klus om een kluis weer te openen zonder sleutel. Als u dit zelf zou kunnen, dan kunt u zich afvragen of de kluis wel zo veilig en goed is. Gelukkig kan een gespecialiseerde slotenmaker de kluis wel voor u openen. Het aantal slotenmakers in Nederland dat verschillende typen kluizen kan openen zonder de bezittingen die daarin zijn opgeborgen te beschadigen neemt steeds verder af. Het zoeken naar zo’n sloten expert kan dus behoorlijk tijdrovend zijn. Gelukkig hebben we bij locksmith.nl een geverifieerde sloten monteur die uw kluis in Amsterdam wel voor u kan openmaken. In de meeste gevallen lukt het zelfs om de kluis volledig schadevrij te openen. Hierdoor kunt u de kluis na het openen weer direct in gebruik nemen voor het opbergen van uw waardevolle spullen.

Autodeur openen in Amsterdam

Ligt de sleutel in de auto en is de autodeur op slot? Bent u buiten uw auto gesloten en wilt u deze openen? U bent absoluut niet de eerste die dit is overkomen. Tegelijkertijd wilt u niet uw autodeur beschadigen als u uw autodeur open maakt. Er komt aardig wat bij kijken om uw autodeur open te doen zonder sleutel. Bij jonge voertuigen is dit al helemaal het geval. Bij deze auto’s moet het elektronische systeem van de auto worden aangesproken. Dit systeem moet achteraf opnieuw worden ingesteld. Om dit complexe werk naar behoren uit te kunnen voeren is tevens speciaal apparatuur nodig. Ook kan uw auto op een voor u ongemakkelijke plek staan, en dat u niet meer naar binnen kunt. Om deze reden is het belangrijk om een goede en solide vakman op te zoeken die de bedrevenheid en het gereedschap heeft en snel ter plaatste is om u bij te staan. Geluk bij een ongeluk is dat de vakbekwame sloten experts van Locksmith.nl u uitkomst bieden wanneer u uw autodeur niet kunt openen en u in Amsterdam of omstreken bent. Onze sloten monteurs openen uw auto zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto aan te tasten. Zij openen de autodeuren van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg rijden.

Fietsslot openen in Amsterdam

Bent u uw fietssleutel kwijt of is deze afgebroken in het slot van uw fiets? Indien dit het geval is en u niet meer over een reservesleutel beschikt dan heeft u iemand nodig die kan helpen om uw fiets weer van het slot te krijgen. Een van onze geverifieerde sloten monteurs in Amsterdam is gespecialiseerd in het openen van fietssloten. Hierbij zijn sloten van elektrische fietsen, bakfietsen, kinderfietsen en segways inbegrepen. De werkwijze van de slotenmaker hangt af van het type fiets en slot. Afhankelijk van de mogelijkheden zal de slotenmaker het slot op schadevrije manier openen of hij zal het slot moeten openbreken. Onze sloten monteur maakt hierbij gebruik van speciaal gereedschap. Uiteraard streeft de sloten monteur er altijd naar om dit op de schadevrije manier te doen. Los van de methode die hij uiteindelijk toepast is het resultaat dat u uw fiets weer kunt gaan gebruiken. Het is vooral handig om de slotenmaker van Locksmith.nl in te schakelen voor het openen van uw fietsslot wanneer u niet in de buurt van uw huis of een fietsenmaker bent. Zorg er wel altijd voor dat u kunt aantonen dat de fiets van u is. Dit is een minimale vereiste voor de sloten monteur om uw fietsslot te openen.

Waarschuwing: pas op voor malafide slotenmakers in Amsterdam

Misschien heeft u er al eens over gehoord, hoe dan ook willen wij van locksmith.nl u nadrukkelijk wijzen op het hoge aantal malafide sloten monteurs die in Amsterdam actief zijn. Kenmerkend voor malafide sloten experts is dat ze adverteren met een heel lage prijs, meestal tussen de €55 en €75. In werkelijkheid blijkt dit dan slechts de prijs voor voorrijkosten te zijn. Wanneer zo’n onbetrouwbare klusjesman eenmaal bij u is aangekomen zal hij altijd zeggen en doen alsof hij uw deur niet open kan krijgen zonder in uw slot te moeten boren. De volgende scene van het schouwspel wat zich dan ontvouwd bij u aan de deur is dat de slotenmaker u ertoe probeert te bewegen om hiermee akkoord te gaan. De sloten expert heeft dan vrij spel om enorm hoge bedragen voor het vervangen van uw slot of sloten te vragen. In de praktijk gebeurt het helaas maar al te vaak dat wat een simpele deur opening had moeten zijn een dramatische klus wordt waarbij u een rekening van €700 tot soms wel duizenden euro’s krijgt gepresenteerd. Alsof dit nog niet genoeg is gaat het in sommige gevallen gepaard met schade aan uw deur en kozijnen, waardoor u achteraf alsnog een klusjesman moet inhuren om de schade te herstellen. We raden u daarom aan om voor een vertrouwde slotenmaker te gaan die bij voorkeur al is geverifieerd, zoals de sloten experts van locksmith.nl. Zo bent u er zeker van dat u niet ten prooi valt aan een van de vele malafide sloten experts die in onze branche actief zijn.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Amsterdam?

Er zijn verscheidene zaken waar u in het bijzonder op moet letten bij het zoeken van een bonafide sloten expert in Amsterdam. Ten eerste is een betrouwbare slotenmaker ten alle tijden ondubbelzinnig over zijn aanpak. Een integere slotenmaker zal in het contact met u ten alle tijden doorvragen naar de specifieke omstandigheden. Op deze wijze zorgt de sloten expert er voor dat hij adequaat voorbereid uw kant op komt. Eveneens is het voor u aangenaam om te weten wat er gaat gebeuren. Ten tweede is een goede vakman ten alle tijden duidelijk over zijn prijzen. Zo vindt u op de website van de vakman een heldere uitleg van de prijzen en hoe deze zijn opgebouwd. Ten derde moet het voor u op de website meteen helder zijn wie er bij u aan de deur komt. Meest wenselijk met een heldere foto van de vakman en een stukje tekst over de slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt gelijk is aan wat u ziet en wordt verteld bij u thuis. Wij adviseren u daarom goed uw onderzoek uit te voeren voordat u akkoord gaat en een vakman inschakelt. Zo ontloopt u een vervelende situatie aan de deur.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Amsterdam?

De manier om een gespecialiseerde slotenmaker bij u in de streek te vinden is te speuren op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame sloten expert bij u in de streek vindt. Onze geverifieerde slotenmakers zijn gegarandeerd allemaal gescreend en:

  • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een van kracht zijnde aansprakelijkheidsverzekering
  • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor geleverd werk in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Amsterdam schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Amsterdam zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde sloten experts van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Amsterdam.

Amsterdam Centrum:
o Centrum Oost
o Centrum West


Amsterdam Noord:
o Noord-Oost
o Noord-West
o Oud-Noord


Amsterdam West:
o Oud-West, De Baarsjes
o Westerpark
o Bos en Lommer


Amsterdam Oost:
o Ijburg, Zeeburgereiland
o Indische Buurt, Oostelijk Havengebied
o Oud-Oost
o Watergraafsmeer


Amsterdam Zuid:
o Buitenveldert, Zuidas
o De Pijp, Rivierenbuurt
o Oud-Zuid


Amsterdam Zuidoost:
o Bijlmer-Centrum, Amstel III
o Bijlmer Oost
o Gaasperdam, Driemond


Amsterdam Nieuw-West:
o Geuzenveld, Slotermeer, Sloterdijk
o Osdorp
o De Aker, Sloten, Nieuw Sloten
o Slotervaart


Amsterdam Westpoort

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een slotenmaker in Amsterdam via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vooraf te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij belasten u nooit met voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de slotenmaker bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen voor aankomst in onze praktische locksmith.nl app. Na het voltooien van de opdracht verifieert u de bon met nog een keer uw handtekening. De betaling verloopt ook digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo is het mogelijk te betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant afrekenen, maar dit raden we af tenzij het voor u echt niet anders uitkomt. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig transparant voor u, voor de vakman en voor ons. Op deze wijze kunnen we samen ongewenste situaties voorkomen. Heeft u alsnog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons altijd bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of met een mailtje naar [email protected]. Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk te reageren op uw verzoek.

Prijzen slotenmaker Amsterdam

Het locksmith.nl platform is geheel kosteloos voor consumenten. Aan de inzet van een door ons geverifieerde sloten expert zijn uiteraard wel kosten verbonden. Wij vinden het wel belangrijk om hier vooraf al open over te zijn. Zo weet u als consument waar u aan toe bent. Dit is helaas nog niet de standaard in onze branche. De kosten zijn afhankelijk van het werk dat moet worden verricht, het tijdstip (is het overdag, in de avond of in het weekend) en of er extra werk moet worden gedaan. De prijzen voor materiaal, zoals de kosten van een nieuw slot, verschillen per slotenmaker. Deze zijn weer terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. Hieronder vindt u de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur:

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

Alle betalingen gaan digitaal via het locksmith.nl platform. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan, zoals wel eens het geval is wanneer wordt gewerkt met defecte pinautomaten of contant geld.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in heel Amsterdam. Neem bij spoed telefonisch contact met Locksmith.nl op. U kunt ons bereiken op 085-4000911. Ook kunt u in de locksmith.nl app zelf direct een bericht sturen naar geverifieerde slotenmaker bij u in de omgeving.

 BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde berichten Slotenmaker Amsterdam

Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.

Er wordt een hoop ingebroken, zoveel. wisten wij al, maar welke technieken gebruiken de boeven? En belangrijker nog, wat hebben...
Locksmith.nl onderzoek slotenmakers 2023

Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!

Afgelopen week kondigde Google aan te stoppen met advertenties van Loodgieters, want: malafide praktijken net als bij Slotenmakers. En dit...
Een man met een baard die een zwarte muts en een oranje jas draagt, is gefocust bezig met het openen van een deur met een sleutel in een stedelijke omgeving.

Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker

Ontdek de kosten van een deur openen door een slotenmaker, inclusief factoren die de prijzen beinvloeden en tips voor het...
Man in rode jas en zwarte muts die een deur opent met een sleutel.

De Kostenposten Ontgrendeld: Wat Kost Een Slotenmaker?

Ontdek hoe je kosten kunt besparen op het openen van een deur zonder sleutel en wat een slotenmaker hiervoor rekent....
"Close-up van een sierlijke, oude deurbel op een donkere deur, met op de achtergrond een traditionele Nederlandse straat met gevels van historische gebouwen, schemerige straatverlichting en een besneeuwde straat."

Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten

Ontdek hoe ver een cilinderslot mag uitsteken voor optimale inbraakpreventie. Leer de normen, installatietips en het belang van correcte cilinderslot...
M&C slot via locksmith.nl Zwarte cilindervormige hangslot, Zwitserse technologie.

Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C

M&C, cilinder en sloten fabrikant  van Nederlandse bodummm, hoe gaaf is dat!? En zoals een echt Nederlandse familiebedrijf betaamt: aan...
Een mannelijke monteur met een baard werkt geconcentreerd aan een werkbank in een atelier, met verschillende gereedschappen en sleutels in de buurt. Hij draagt een rode overall met een zwart shirt eronder en lijkt aandachtig een onderdeel te repareren of te onderzoeken.

De Ultieme Gids voor het Vinden van een Betrouwbare Slotenmaker

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker? Ontdek in onze gids hoe je een gecertificeerde, lokale slotenmaker vindt voor veilige sloten...
M&C sloten jewel line van Martin Niemeijer

Het duurste slot ooit van M&C Cilindersloten

Deez is for the slotlovers! 👋 Heb je ooit gedroomd van een sleutel die meer is dan gewoon een stuk...
Een man met een baard, gekleed in een jas met een politie-embleem, is gefocust op het openen van een deurslot met lockpickgereedschap. Hij staat binnenshuis met een donkere, mysterieuze belichting die een sfeer van spanning creëert.

Slotenmaker Kosten: Gids Voor Veilige en Betaalbare Slotenmaker Services

Ontdek de kosten van slotenmaker diensten, hoe je betrouwbare slotenmakers vindt en tips om te besparen op slotenmaker tarieven voor...
locksmith.nl slotenmaker marktonderzoek 2023

Locksmith.nl slotenmaker onderzoek 2023

Vrouwen uit de randstad raken vaker hun sleutels kwijt, bellen vaker een slotenmaker en worden vaker opgelicht. Dat zijn enkele...
Uitgelichte afbeelding: Een glimlachende man met een baard die een zwart shirt met rode accenten en een rugzak draagt, staat buiten met een elektronisch apparaat in zijn hand. Hij straalt een professionele en vriendelijke houding uit.

Hoe Vind Je Een Betrouwbare Slotenmaker In Almere: Beginnersgids

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Almere? Ontdek onze top 6 tips om de juiste professional te kiezen en...
Een glimlachende man met een korte baard, gekleed in een bordeauxrode werkpolo en een zwarte rugzak, houdt een rode gereedschapskist vast en staat buiten met onscherpe straat- en winkelscènes op de achtergrond.

10 Essentiële Slotenmaker Tips voor Nieuwe Huiseigenaren

Ontdek de top 10 slotenmaker tips voor nieuwe huiseigenaren om je huis veilig te houden en te beschermen tegen ongewenste...

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Amsterdamsewijk Haarlem

Op zoek naar een betrouwbare en snelle slotenservice in de Amsterdamsewijk in Haarlem? Onze slotenmaker staat voor u klaar. Van...

Slotenmaker Amsterdamse Bos Amstelveen

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Amsterdamse Bos? Locksmith.nl biedt betrouwbare en gecertificeerde slotenmakers voor alle soorten slotenmaker klussen,...

Slotenmaker Wijk 06 Nieuw-Amsterdam Emmen

Op zoek naar een ervaren slotenmaker in Wijk 06 Nieuw-Amsterdam? Onze professionele slotenmakers hebben uitgebreide kennis van de buurt en...
amsterdam-driemond

Slotenmaker Driemond Amsterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Driemond, Amsterdam? Dan is onze Slotenmaker Amsterdam service er voor jou!...
amsterdam-gein

Slotenmaker Gein Amsterdam

Onze gecertificeerde slotenmakers in Gein zijn 24/7 beschikbaar voor noodgevallen en bieden professionele en betrouwbare diensten zoals het vervangen van...
amsterdam-holendrecht-reigersbos

Slotenmaker Holendrecht/Reigersbos Amsterdam

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Holendrecht/Reigersbos in Amsterdam? Locksmith.nl staat voor je klaar! Onze ervaren slotenmakers zijn snel...
amsterdam-nellestein

Slotenmaker Nellestein Amsterdam

Slotenmaker Nellestein is dé expert op het gebied van sloten in Amsterdam. Wij bieden een breed scala aan diensten aan,...
amsterdam-bijlmer-oost-e-g-k

Slotenmaker Bijlmer Oost (E G K) Amsterdam

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Bijlmer Oost (E G K), Amsterdam? Zoek niet verder. Wij staan bekend om...
amsterdam-bijlmer-centrum-d-f-h

Slotenmaker Bijlmer Centrum (D F H) Amsterdam

Dringend een slotenmaker nodig in Bijlmer Centrum (D F H) Amsterdam? Onze gecertificeerde slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar om je te...
amsterdam-amstel-iii-bullewijk

Slotenmaker Amstel III/Bullewijk Amsterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in de wijk Amstel III/Bullewijk in Amsterdam? Locksmith.nl biedt de oplossing op...
amsterdam-buitenveldert-oost

Slotenmaker Buitenveldert-Oost Amsterdam

Op zoek naar professionele slotenmaker services in Buitenveldert-Oost Amsterdam? Kijk dan niet verder dan Locksmith.nl, de beste en meest betrouwbare...
amsterdam-buitenveldert-west

Slotenmaker Buitenveldert-West Amsterdam

Op zoek naar een professionele slotenmaker in Buitenveldert-West Amsterdam? Locksmith.nl biedt 24/7 betrouwbare en bekwame slotenmakers voor reparatie en vervanging...

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie