Slotenmaker Amsterdam

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Amsterdam nodig?

U bent uw sleutel vergeten en staat buiten uw eigen huis in Amsterdam met de voordeur op slot. Wat moet u nu? Een sloten monteur kan uw deur dan voor u openen. Dikwijls lukt dit zonder het slot te bederven en te substitueren. Wat de slotenmaker dan doet is dat hij uw deur opent met methoden die de deur niet beschadigen, zoals hengelen of flipperen. Wanneer er geen brievenbus aanwezig is of er is in het verleden een antidiefstal-strip gemonteerd, dan zal de slotenmaker met hiervoor bedoeld gereedschap de cilinder vrezen. Na het vrezen en openmaken van de voordeur heeft u in dit geval wel een plaatsvervangende cilinder nodig. De sloten expert gaat u hierover adviseren.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Amsterdam

Wellicht bent u net verhuisd naar een nieuwe woning of u wilt uw oude slot te substitueren voor een minimaal evengoed slot. Het is in deze situatie aan te raden om een sloten monteur te vragen. Een vakkundige sloten monteur kan u gegarandeerd advies geven over het te monteren slot inclusief cilinder. Gecertificeerde sloten experts kunnen u ook van advies voorzien over risicovolle segmenten in de beveiliging van uw woning en wat er voor nodig is om deze veiligheidsrisico’s in te dammen. Ons advies is dat u een betrouwbare en bekwame slotenmaker inschakelt voor een dergelijke klus.

Werkgebied van onze Slotenmakers in Amsterdam

Met onze snelle en betrouwbare service zijn wij werkzaam in heel Amsterdam en omgeving. Onze slotenmakers zijn gespecialiseerd in het repareren, vervangen en plaatsen van sloten. Daarnaast bieden wij ook hulp bij inbraakschade en inbraakpreventie voor uw woning of pand. Werkgebieden van onze Slotenmakers in Amsterdam: Slotenmaker Amsterdam: Centrum Slotenmaker Amsterdam: Noord Slotenmaker Amsterdam: West Slotenmaker Amsterdam: Nieuw-West Slotenmaker Amsterdam: Zuid Slotenmaker Amsterdam: Oost Slotenmaker Amsterdam: Zuidoost

Hulp bij inbraakschade in Amsterdam

Heeft een inbreker een poging gedaan om bij u in te breken en heeft uw woning of pand hierdoor inbraakschade opgelopen? Wellicht is het de rovers wel gelukt om bij u in te breken? Of er nu waardevolle spullen zijn gejat of niet, er zijn ongewenste vreemden in of bij uw thuis geweest. Uw privacy is ondermijnd en u rest de inbraaksporen en -schade. Er zijn zelden situaties zo rot. Des te belangrijker is het om de schade na de inbraak zo snel mogelijk te herstellen. In sommige gevallen is het tot dit is gerealiseerd niet eens veilig om nog langer in uw eigen woning te blijven. Wanneer het de inbrekers niet is gelukt om binnen te dringen, dan is uw slot misschien nog niet helemaal kapot. Maar regelmatig is de schade zo groot dat uw slot moet worden gerestaureerd of vervangen. Bijkomend geluk is dat wij u uiteraard gewoon helpen bij het herstellen van inbraakschade in Amsterdam en omstreken. Onze betrouwbare slotenmakers hebben uitgebreide ervaring met het ongedaan maken van inbraakschade. Het resultaat hiervan is dat u zich weer veilig voelt in uw eigen woning. Gelukkig wordt inbraakschade doorgaans gedekt door uw verzekering. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Amsterdam

Het is van essentieel belang dat u zich thuis veilig voelt. Een inbraak kan een flinke impact hebben op dit gevoel. Het is helaas niet altijd mogelijk om een inbraak volledig tegen te houden, maar het is zeker zo dat adequate voorzorgsmaatregelen de waarschijnlijkheid van een inbraak behoorlijk verkleinen. Zo adviseren we dat u al uw ramen en deuren sluit als u uw woning of pand verlaat. Zelfs als u slechts voor een korte tijd de deur uit gaat. Wees erop alert dat een kleine kier of opening voor een inbreker al voldoende is om uw huis of pand te betreden. Zorg er ook voor dat u geen waardevolle spullen in zicht hebt liggen en dat uw woning of pand er bewoond uitziet. Een wijze om dit te doen is door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen open te laten. Inbrekers zetten ladders, containers en andere verhogingen in als opstapje om naar binnen te komen. U kunt dit voorkomen door deze spullen op te bergen of buiten bereik van mogelijke boeven te houden. Tenslotte biedt Locksmith.nl advies en uitkomst om de kans op inbraak in uw woning of pand in Amsterdam te verkleinen. Zo zorgen we er voor dat inbreken bij u niet of nauwelijks mogelijk is.

Sloten met kerntrekbeveiliging installeren in Amsterdam

We zien het nog steeds en voornamelijk in wat oudere woningen, een voordeur met een standaard cilinderslot zonder kerntrekbeveiliging. Kerntrekken is eigenlijk niks anders dan de cilinder volledig uit het slot trekken. Een inbreker slaat een schroef of een platgeslagen spijker in het slot en trekt deze er vervolgens weer uit, waardoor de cilinder loskomt uit het slot. Kerntrekbeveiliging voorkomt juist dat uw deur kan worden geforceerd door kerntrekken. Vooral oudere cilindersloten die voor 2014 zijn geplaatst zijn veelal niet voorzien van kerntrekbeveiliging. Deuren met sloten zonder kerntrekbeveiliging kunnen relatief eenvoudig worden opengebroken en zijn daarom een gemakkelijk doelwit voor inbrekers. Het is niet voor niets dat woningen sinds 2014 verplicht moeten worden opgeleverd met kerntrekbeveiliging. Als u wilt voorkomen dat u binnenkort de klos bent dan kunt u ervoor kiezen om een slot met kerntrekbeveiliging te laten installeren. Dit verkleint de kans op inbraak in uw woning in Amsterdam namelijk aanzienlijk. De geverifieerde sloten experts van Locksmith.nl installeren anti kerntrekbeslag op zowel deuren als ramen. Zo bent u goed beveiligd tegen een inbraak en houdt u boeven buiten de deur.

Meerpuntssluiting installeren in Amsterdam

Indien u uw woning in Amsterdam echt goed wilt beveiligen tegen mogelijke inbrekers, dan raden we u aan om een meerpuntssluiting te laten installeren. Helaas worden inbrekers steeds geniepiger en ze ontdekken telkens handigere manieren om sloten open te maken. Gewone cilindersloten zonder kerntrekbeveiliging is ondertussen kinderspel voor ze. Deze sloten krijgen ze in de meeste gevallen binnen een paar minuten open. Dit doen ze ook bijna geruisloos door de cilinder simpelweg uit het slot te trekken. Gelukkig zijn er methoden om uw woning te beveiligen tegen deze inbraakmethode. U kunt er namelijk voor kiezen om een meerpuntssluiting te laten installeren. Een meerpuntssluiting is een type slot dat zich op meerdere punten, meestal drie, vastgrijpt in het kozijn. Het duurt voor een inbreker dus veel langer het slot open te breken. De extra tijd die het kost om het slot open te breken maakt het dusdanig onaantrekkelijk voor inbrekers dat ze meestal niet aan de uitdaging beginnen. De kans om tijdens de klus betrapt te worden is voor de meeste dieven te groot. Een ander voordeel van de meerpuntssluiting is dat de deur of raam op meerdere plekken wordt beveiligd, maar u als eigenaar slechts 1 sleutel nodig heeft om het slot te openen. De geverifieerde sloten experts van Locksmith.nl installeren meerpuntssluitingen op zowel deuren als ramen. Zo bent u goed beveiligd tegen een inbraak en houdt u boeven buiten de deur.

Kluis openen in Amsterdam

Heeft u een kluis of meerdere kluizen in regio Amsterdam en krijgt u deze niet meer open, omdat u de sleutel kwijt bent of om een andere reden? Het is wel even schrikken wanneer u niet meer bij uw waardevolle spullen kunt, omdat uw kluis niet meer open gaat. Een kluis dan weer kunnen openen is zeer specialistisch werk. Kluizen zijn namelijk ontworpen om uw meest waardevolle en belangrijke bezittingen te beschermen en zo veilig mogelijk te bewaren. Het is daarom een lastige klus om een kluis weer te openen zonder sleutel. Als u dit zelf zou kunnen, dan kunt u zich afvragen of de kluis wel zo veilig en goed is. Gelukkig kan een gespecialiseerde sloten expert de kluis wel voor u openen. Het aantal slotenmakers in Nederland dat verschillende typen kluizen kan openen zonder de bezittingen die daarin zijn opgeborgen te beschadigen neemt steeds verder af. Het zoeken naar zo’n slotenmaker kan dus behoorlijk tijdrovend zijn. Gelukkig hebben we bij locksmith.nl een geverifieerde sloten expert die uw kluis in Amsterdam wel voor u kan openmaken. In de meeste gevallen lukt het zelfs om de kluis volledig schadevrij te openen. Hierdoor kunt u de kluis na het openen weer direct in gebruik nemen voor het opbergen van uw waardevolle spullen.

Autodeur openen in Amsterdam

Ligt de sleutel in de auto en is de autodeur op slot? Bent u buiten uw auto gesloten en wilt u deze open doen? Helaas overkomt dit nagenoeg iedereen wel een keer. En u wilt niet dat uw auto wordt beschadigd gedurende het ontsluiten van uw autodeur. Het openen van uw autodeur zonder sleutel is specialistisch werk. Dit geldt zeker voor jonge auto’s waarbij het elektronische systeem van de auto wordt benaderd en nogmaals ingesteld moet worden na het ontsluiten van de autodeur. Er is specifiek apparatuur nodig om dit complexe werk naar behoren uit te kunnen voeren. Ook kan uw auto op een voor u ongemakkelijke plek staan, terwijl u niet meer naar binnen kunt. Om deze reden is het zaak om een vakbekwame en betrouwbare slotenmaker op te zoeken die de ervarenheid en middelen heeft en snel ter plekke is om u van dienst te zijn. Gelukkig bieden de gecertificeerde sloten experts van Locksmith.nl u uitkomst wanneer u uw autodeur niet open krijgt en u in Amsterdam of omstreken bent. Deze vakmannen ontsluiten uw auto zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto schade te berokkenen. Ze ontsluiten de autodeuren van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg terug te vinden zijn.

Fietsslot openen in Amsterdam

Bent u uw fietssleutel kwijt of is deze afgebroken in het slot van uw fiets? Indien dit het geval is en u niet meer over een reservesleutel beschikt dan heeft u iemand nodig die kan helpen om uw fiets weer van het slot te krijgen. Een van onze geverifieerde slotenmakers in Amsterdam is gespecialiseerd in het openen van fietssloten. Hierbij zijn sloten van elektrische fietsen, bakfietsen, kinderfietsen en segways inbegrepen. De werkwijze van de slotenmaker hangt af van het type fiets en slot. Afhankelijk van de mogelijkheden zal de sloten monteur het slot op schadevrije manier openen of hij zal het slot moeten openbreken. Onze slotenmaker maakt hierbij gebruik van speciaal gereedschap. Uiteraard streeft de slotenmaker er altijd naar om dit op de schadevrije manier te doen. Los van de methode die hij uiteindelijk toepast is het resultaat dat u uw fiets weer kunt gaan gebruiken. Het is vooral handig om de sloten expert van Locksmith.nl in te schakelen voor het openen van uw fietsslot wanneer u niet in de buurt van uw huis of een fietsenmaker bent. Zorg er wel altijd voor dat u kunt aantonen dat de fiets van u is. Dit is een minimale vereiste voor de slotenmaker om uw fietsslot te openen.

Waarschuwing: pas op voor malafide slotenmakers in Amsterdam

Misschien heeft u er al eens over gehoord, hoe dan ook willen wij van locksmith.nl u nadrukkelijk wijzen op het hoge aantal malafide sloten experts die in Amsterdam actief zijn. Kenmerkend voor malafide sloten monteurs is dat ze adverteren met een heel lage prijs, meestal tussen de €55 en €75. In werkelijkheid blijkt dit dan slechts de prijs voor voorrijkosten te zijn. Wanneer zo’n onbetrouwbare klusjesman eenmaal bij u is aangekomen zal hij altijd zeggen en doen alsof hij uw deur niet open kan krijgen zonder in uw slot te moeten boren. De volgende scene van het schouwspel wat zich dan ontvouwd bij u aan de deur is dat de sloten expert u ertoe probeert te bewegen om hiermee akkoord te gaan. De slotenmaker heeft dan vrij spel om enorm hoge bedragen voor het vervangen van uw slot of sloten te vragen. In de praktijk gebeurt het helaas maar al te vaak dat wat een simpele deur opening had moeten zijn een dramatische klus wordt waarbij u een rekening van €700 tot soms wel duizenden euro’s krijgt gepresenteerd. Alsof dit nog niet genoeg is gaat het in sommige gevallen gepaard met schade aan uw deur en kozijnen, waardoor u achteraf alsnog een klusjesman moet inhuren om de schade te herstellen. We raden u daarom aan om voor een vertrouwde sloten monteur te gaan die bij voorkeur al is geverifieerd, zoals de sloten experts van locksmith.nl. Zo bent u er zeker van dat u niet ten prooi valt aan een van de vele malafide sloten experts die in onze branche actief zijn.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Amsterdam?

Er zijn drie aandachtspunten die u extra in de gaten moet houden bij het vinden van een integere sloten expert in Amsterdam. Ten eerste is een integere sloten expert altijd duidelijk over zijn aanpak. Een integere sloten expert zal in het contact met u ten alle tijden doorvragen naar de specifieke omstandigheden. Zo zorgt de slotenmaker er voor dat hij adequaat voorbereid uw kant op komt. Tegelijkertijd weet u wat u van de vakman kunt verwachten. Ten tweede is een bonafide vakman ten alle tijden transparant over de kosten. Zo vindt u op de website van de vakman een begrijpbare toelichting op de prijzen en hoe deze zijn opgebouwd. Ten derde moet het voor u op de website direct duidelijk zijn wie er bij u aan de deur komt. Bij voorkeur met een duidelijke foto van de slotenmaker en een stukje tekst over de slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt congruent is met wat u ziet en wordt verteld bij u thuis. Wij raden u daarom aan goed uw onderzoek uit te voeren voordat u akkoord gaat en een vakman inhuurt. Dit kan u een hele een nare situatie aan de deur besparen.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Amsterdam?

De aanpak om een kundige sloten monteur bij u in de nabijheid te vinden is te speuren op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de omgeving vindt. Deze geverifieerde sloten experts zijn namelijk allen gescreend en:

  • Hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een van kracht zijnde aansprakelijkheidsverzekering
  • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor resultaten in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Amsterdam schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Amsterdam zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde sloten experts van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Amsterdam.

Amsterdam Centrum:
o Centrum Oost
o Centrum West


Amsterdam Noord:
o Noord-Oost
o Noord-West
o Oud-Noord


Amsterdam West:
o Oud-West, De Baarsjes
o Westerpark
o Bos en Lommer


Amsterdam Oost:
o Ijburg, Zeeburgereiland
o Indische Buurt, Oostelijk Havengebied
o Oud-Oost
o Watergraafsmeer


Amsterdam Zuid:
o Buitenveldert, Zuidas
o De Pijp, Rivierenbuurt
o Oud-Zuid


Amsterdam Zuidoost:
o Bijlmer-Centrum, Amstel III
o Bijlmer Oost
o Gaasperdam, Driemond


Amsterdam Nieuw-West:
o Geuzenveld, Slotermeer, Sloterdijk
o Osdorp
o De Aker, Sloten, Nieuw Sloten
o Slotervaart


Amsterdam Westpoort

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een slotenmaker in Amsterdam via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vantevoren te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij rekenen nooit voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de slotenmaker bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen bij aankomst in onze praktische locksmith.nl app. Na het afronden van de klus valideert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt ook digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf af te rekenen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant afrekenen, maar dit raden we niet aan tenzij het voor u echt niet anders uitkomt. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig inzichtelijk voor u, voor de vakman en voor ons. Op deze wijze kunnen we samen onprettige situaties voorkomen. Heeft u toch nog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons altijd bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of per mail naar [email protected]. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Prijzen slotenmaker Amsterdam

Het locksmith.nl platform is geheel kosteloos voor consumenten. Aan de inzet van een door ons geverifieerde sloten monteur zijn uiteraard wel kosten verbonden. Wij vinden het wel belangrijk om hier vooraf al open over te zijn. Zo weet u als consument waar u aan toe bent. Dit is helaas nog niet de standaard in onze branche. De kosten zijn afhankelijk van het werk dat moet worden verricht, het tijdstip (is het overdag, in de avond of in het weekend) en of er extra werk moet worden gedaan. De prijzen voor materiaal, zoals de kosten van een nieuw slot, verschillen per slotenmaker. Deze zijn weer terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. Hieronder vindt u de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur:

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

Alle betalingen gaan digitaal via het locksmith.nl platform. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan, zoals wel eens het geval is wanneer wordt gewerkt met defecte pinautomaten of contant geld.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in heel Amsterdam. Neem bij spoed telefonisch contact met Locksmith.nl op. U kunt ons contacten op 085-4000911. Ook kunt u in de locksmith.nl app eigenhandig direct een bericht sturen naar geverifieerde sloten monteur bij u in de buurt.

 BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde berichten Slotenmaker Amsterdam

sloten vervangen met locksmith.nl

Sleuteloverdracht: Het moment om Sloten te vervangen!

Nieuwe woning? Gefeliciteerd met je nieuwe plek! Terwijl je je voorbereidt op deze nieuwe fase, is het essentieel om even...
locksmith.nl rotterdam, wat te doen als je buiten bent gesloten in Rotterdam?

Wat te doen als je buitengesloten bent in Rotterdam?

  Het overkomt de besten van ons: je trekt de deur achter je dicht en realiseert je dat je sleutels...
locksmith Rotterdam lock replacement

The Importance of Changing Locks in a New Home in Rotterdam & Amsterdam

When you think of the Netherlands, images of tulip fields, windmills, and picturesque canals might come to mind. But just...
lock replacement

Replace Lock – a Guide for Replacing Locks in Amsterdam

In Sin city of Amsterdam, the need for security is paramount, burgurlars and criminals  keen to found weaknesses in your...
locksmith academy

Vacature Freelance (Aspirant) slotenmaker via onze Locksmith.nl Academy!

Vacature: Trainee Slotenmaker bij Locksmith.nl Ben je technisch onderlegd, klantvriendelijk en op zoek naar een uitdagende baan waarbij geen enkele...
locksmith Utrecht

Slotenmaker als beroep, 5 tips waarom je moet kiezen voor de locksmith.nl Academy!

Slotenmaker worden? Overweeg je een carrière switch of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat het vak van slotenmaker te bieden...
Zelf Sloten Vervangen: Een Stap-voor-Stap Gids van Locksmith.nl

De 5 Meest Voorkomende Gevallen Bij Een Buitensluiting in Amsterdam

Als ervaren slotenmaker 🔐in Amsterdam bij www.locksmith.nl, krijgen we dagelijks oproepen van mensen die buitengesloten zijn. Buitensluiting is een veelvoorkomend...
locksmith Utrecht

Are you locked out in the enchanting city of Utrecht, the heart of the Netherlands? Don’t worry; Locksmith.nl is here to help!

Are you locked out in the enchanting city of Utrecht, the heart of the Netherlands? Don’t worry; Locksmith.nl is here...
Zelf Sloten Vervangen: Een Stap-voor-Stap Gids van Locksmith.nl

Zelf Sloten Vervangen: Een Stap-voor-Stap Gids van Locksmith.nl

Het zal je vast een keer zijn overkomen, slot stuk, moet vervangen worden maar hoe? Het vervangen van sloten is...
Locked out in Amsterdam? Locksmith.nl will help you to get in ASAP 085-4000911

Locked Out in Amsterdam? Find Your Way Back Inside with These Tips

Being locked out of your home or business can be a frustrating experience, especially in a bustling city like Amsterdam....
inbraakschade gedekt door verzekering? Locksmith.nl helpt je met herstellen, snel & betaalbaar!

Slotenmaker gedekt door verzekering: wat je moet weten bij inbraakschade

Als huiseigenaar of huurder krijg je weleens te maken met kapotte sloten en de noodzaak om deze te laten vervangen...
goedkope slotenmaker Amsterdam

Goedkope Slotenmaker in Amsterdam: Kwaliteit en Betaalbaarheid bij Locksmith.nl

Vind een betaalbare slotenmaker zonder kwaliteitsverlies Als je op zoek bent naar een goedkope slotenmaker in Amsterdam, wil je niet...

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Amsterdamsewijk Haarlem

Op zoek naar een betrouwbare en snelle slotenservice in de Amsterdamsewijk in Haarlem? Onze slotenmaker staat voor u klaar. Van...

Slotenmaker Amsterdamse Bos Amstelveen

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Amsterdamse Bos? Locksmith.nl biedt betrouwbare en gecertificeerde slotenmakers voor alle soorten slotenmaker klussen,...

Slotenmaker Wijk 06 Nieuw-Amsterdam Emmen

Op zoek naar een ervaren slotenmaker in Wijk 06 Nieuw-Amsterdam? Onze professionele slotenmakers hebben uitgebreide kennis van de buurt en...
amsterdam-driemond

Slotenmaker Driemond Amsterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Driemond, Amsterdam? Dan is onze Slotenmaker Amsterdam service er voor jou!...
amsterdam-gein

Slotenmaker Gein Amsterdam

Onze gecertificeerde slotenmakers in Gein zijn 24/7 beschikbaar voor noodgevallen en bieden professionele en betrouwbare diensten zoals het vervangen van...
amsterdam-holendrecht-reigersbos

Slotenmaker Holendrecht/Reigersbos Amsterdam

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Holendrecht/Reigersbos in Amsterdam? Locksmith.nl staat voor je klaar! Onze ervaren slotenmakers zijn snel...
amsterdam-nellestein

Slotenmaker Nellestein Amsterdam

Slotenmaker Nellestein is dé expert op het gebied van sloten in Amsterdam. Wij bieden een breed scala aan diensten aan,...
amsterdam-bijlmer-oost-e-g-k

Slotenmaker Bijlmer Oost (E G K) Amsterdam

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Bijlmer Oost (E G K), Amsterdam? Zoek niet verder. Wij staan bekend om...
amsterdam-bijlmer-centrum-d-f-h

Slotenmaker Bijlmer Centrum (D F H) Amsterdam

Dringend een slotenmaker nodig in Bijlmer Centrum (D F H) Amsterdam? Onze gecertificeerde slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar om je te...
amsterdam-amstel-iii-bullewijk

Slotenmaker Amstel III/Bullewijk Amsterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in de wijk Amstel III/Bullewijk in Amsterdam? Locksmith.nl biedt de oplossing op...
amsterdam-buitenveldert-oost

Slotenmaker Buitenveldert-Oost Amsterdam

Op zoek naar professionele slotenmaker services in Buitenveldert-Oost Amsterdam? Kijk dan niet verder dan Locksmith.nl, de beste en meest betrouwbare...
amsterdam-buitenveldert-west

Slotenmaker Buitenveldert-West Amsterdam

Op zoek naar een professionele slotenmaker in Buitenveldert-West Amsterdam? Locksmith.nl biedt 24/7 betrouwbare en bekwame slotenmakers voor reparatie en vervanging...

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie