afgebroken sleutel

Inhoud

Kan een Sleutel Zomaar Breken?

Ja, een sleutel kan zomaar breken. Dit kan gebeuren door normale slijtage (metaal moeheid), het gebruik van buitensporige kracht, of wanneer de sleutel al verzwakt is door roest of eerdere beschadigingen. Het moment waarop een sleutel breekt is vaak onvoorspelbaar, wat het belang onderstreept van toegang hebben tot een betrouwbare slotenmakerservice. Wat wel helpt is om de sleutel die je aan sleutelbos hebt hangen controleert op breuk sporen (kleine scheurtjes in het profiel van de sleutel) of een verbuiging van het profiel (een knikje in de sleutel zelf), dit zijn altijd voortekenen van een sleutel die op het punt staat te breken. Opletten dus! Of vervang de sleutel met een reserve sleutel of vervang het gehel slot om grotere problemen voor te zijn (zoals een een afgebroken in het slot waardoor je niet je huis in kunt).

Wat Te Doen Als Een Sleutel Gebroken Is in Het Slot?

Wanneer een sleutel afbreekt in het slot, is het cruciaal om te voorkomen dat u zelf probeert het gebroken stuk te verwijderen. Dit kan namelijk het slot beschadigen of het afgebroken deel verder het slot induwen. Locksmith.nl beschikt over de juiste gereedschappen en expertise om het afgebroken deel veilig uit het slot te verwijderen zonder verdere schade aan te richten. Wij zijn meestal binnen 30 minuten ter plaatsen en kunnen dit euvel vrij gemakkelijk oplossen, meestal is in een dergelijke situatie het gebruik van een key extractor noodzakelijk, dit gebeurt schadevrij waardoor u geen extra kosten voor het vervangen van het slot hoeft te maken.

Kan Je Een Gebroken Sleutel Bij Laten Maken?

Ja, het is mogelijk om een gebroken sleutel bij te laten maken. Als u beide delen van de gebroken sleutel heeft, kan Locksmith.nl vaak een nieuwe sleutel voor u vervaardigen. Dit proces vereist gespecialiseerde apparatuur en vaardigheden om ervoor te zorgen dat de nieuwe sleutel perfect past en werkt zoals het hoort.

Hoe Krijg Je Een Gebroken Sleutel Uit De Deur?

Het verwijderen van een gebroken sleutel uit een deur vereist precisie en het juiste gereedschap om te voorkomen dat het slot beschadigd raakt. Onze slotenmakers zijn uitgerust met speciale extractiegereedschappen om het afgebroken stuk sleutel zorgvuldig uit het slot te halen. Wij adviseren u dringend om niet zelf te proberen de sleutel te verwijderen om verdere schade aan het slot te voorkomen. Pro-tip: bel ons op 085-4000911🔥

Relevant

Tess van Tessted.com testte Locksmith.nl voor haar buurvrouw

Mezelf buitengesloten

Ik had mezelf buitengesloten in Amsterdam, nou ja ‘ik’, ik niet maar mijn buurvrouw wel. En zoals een goede buur betaamt, schiet

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie