Malafide slotenmaker

Inhoud

Een malafide slotenmaker is iemand die zich voordoet als een bonafide slotenmaker maar in werkelijk er op uit is om zo veel mogelijk geld te verdien aan een klant. En hiervoor worden allerlei verkoop tructjes gebruikt. OPpassen geblazen dus want het kan je veel geld kosten als je ten prooi komt van een malafide slotenmaker.

 

Malafide slotenmaker

Ze lokken je met lage prijzen binnen, en hopen je vervolgens aan de deur het nodige geld af te troggelen. Vier zaken waar je op moet letten:

 1. zijn de prijzen in- of exclusief BTW. Malafide slotenmakers doen daar express vaag over zodat ze op het einde, 21% er bij op kunnen tellen.
 2. kosten indicatie- elke slotenmaker kan telefonisch een inschatting van de kosten geven- dat is echt een makkie als je met uniforme en transparante prijzen te maken hebt lukt zelfs de cafetaria om de hoek ook…
 3. voorrijkosten- die worden gebruikt om mee te adverteren ” slotenmaker vanaf 59,95 euro” – dat is enkel om voor te komen rijden, daarna begint het echt feestje pas
 4.  dol op hun boor – ze boren het liefst meteen de deur open zonder dat je andere methodes gebruiken. Zo kunnen zij de kosten lekker hoog houden en veel verdienen.

 

Wist je trouwens dat malafide slotenmakers vaak een heel groot bedrag/percentage kwijt zijn aan het belnetwerk waar zij voor werken. Soms wel 70% van het totaal bedrag. Dat geeft te denken.

Relevant

Tess van Tessted.com testte Locksmith.nl voor haar buurvrouw

Mezelf buitengesloten

Ik had mezelf buitengesloten in Amsterdam, nou ja ‘ik’, ik niet maar mijn buurvrouw wel. En zoals een goede buur betaamt, schiet

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie