Sleutel Vergeten in huis?

Inhoud

Sleutel Vergeten in huis? Geen Paniek, Locksmith.nl helpt u snel weer winnen! Bent u uw sleutels vergeten en kunt u uw huis of schuur niet in? Dat kan iedereen overkomen. Locksmith.nl staat klaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn, zodat u zo snel mogelijk weer toegang krijgt tot uw eigendommen.

Wat Moet Je Doen Als Je Je Huissleutel Bent Vergeten?

Als u uw huissleutel bent vergeten, overweeg dan de volgende stappen:

 1. Controleer Alternatieve Toegangen: Soms is er een onvergrendeld raam of een achterdeur die u kunt gebruiken om binnen te komen.
 2. Vraag Hulp van Buren of Familie: Als u een reservekopie van uw sleutel bij buren, vrienden of familie heeft achtergelaten, is dit het moment om hen te bellen.
 3. Schakel een Slotenmaker in: Als bovenstaande opties niet beschikbaar zijn, is het tijd om een professionele slotenmaker te bellen die u veilig weer binnen kan laten.

Of als je een handige Harry bent of kent; lees je deze tips om zelf een deur te openen.

Wat Kost Het Om Een Slotenmaker Te Laten Komen?

De kosten van een slotenmaker kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals het tijdstip van de dag, de complexiteit van het slot, en de afstand die de slotenmaker moet afleggen. Voor een standaard deuropening tijdens reguliere uren beginnen de prijzen vaak rond de €60 tot €100. Buiten kantooruren, tijdens weekenden of feestdagen, kunnen deze tarieven hoger liggen. Voor een nauwkeurige schatting is het het beste om direct contact op te nemen met een slotenmaker en een duidelijke prijsopgave te vragen.

Wat Als Je Sleutel Aan De Binnenkant Zit?

Als uw sleutel aan de binnenkant van de deur zit, kan dit het moeilijker maken om de deur te openen. Sommige sloten kunnen niet worden geopend als er een sleutel aan de binnenkant zit. In dit geval:

 1. Probeer een Raam of Andere Deur: Kijk of er een andere manier is om binnen te komen.
 2. Bel een Slotenmaker: Professionele slotenmakers hebben speciale technieken en gereedschappen om deuren te openen, zelfs als er een sleutel aan de binnenkant zit, zonder schade aan te richten.

Wat Moet Je Doen Als Je Jezelf Hebt Buitengesloten?

Als u uzelf heeft buitengesloten, volg dan deze stappen:

 1. Blijf Kalm: Paniek helpt niet; beoordeel de situatie rustig om de beste oplossing te vinden.
 2. Zoek naar Andere Toegangspunten: Controleer alle deuren en ramen. Een onvergrendeld raam kan een eenvoudige oplossing bieden.
 3. Overweeg Wie U Kan Helpen: Heeft iemand anders een reservekopie van uw sleutel? Dit is het moment om hen te contacteren.
 4. Schakel Een Slotenmaker in: Als u geen andere toegangsmogelijkheid vindt, bel dan een betrouwbare slotenmaker. Zij kunnen u snel en zonder schade aan uw eigendom helpen.

In elke situatie waarbij u buitengesloten bent of uw sleutel bent vergeten, is het belangrijk om te vertrouwen op professionele en betrouwbare slotenmakerservices zoals Locksmith.nl. Wij zorgen ervoor dat u op een veilige en efficiënte manier weer toegang krijgt tot uw woning, met transparante kosten en zonder onnodige schade aan uw eigendom.

Relevant

Tess van Tessted.com testte Locksmith.nl voor haar buurvrouw

Mezelf buitengesloten

Ik had mezelf buitengesloten in Amsterdam, nou ja ‘ik’, ik niet maar mijn buurvrouw wel. En zoals een goede buur betaamt, schiet

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie