Slotenmaker Wijk 00 Vlieland

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Wijk 00 in Amsterdam - Snelle en betrouwbare service

Snel geholpen in Wijk 00

Wilt u in Wijk 00 zo snel mogelijk geholpen worden door een professionele slotenmaker? Heeft u een probleem met uw sloten of een buitensluiting? Dan zit u bij Locksmith.nl goed. Wij zijn dé specialist op het gebied van slotenmaker diensten in Wijk 00 en zorgen voor een snelle en betrouwbare service.

Herkenningspunten in Wijk 00

Wijk 00 heeft verschillende herkenningspunten waaronder de Sint Jozefkerk en het Vlielandplein. Onze slotenmakers zijn bekend met de omgeving en staan daarom snel bij u op de stoep.

Slotenmaker Vlieland

Een van de herkenningspunten van Wijk 00 is het Vlielandplein. Heeft u een slotenmaker nodig op Vlieland? Wij bieden ook slotenmaker diensten op Vlieland en zijn bekend met het gebied.

Onze diensten

Bij Locksmith.nl bieden wij verschillende diensten aan zoals: - Het openen van deuren - Vervangen van sloten - Herstellen van inbraakschade - Inbraakpreventieadvies Meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u vinden op onze diensten pagina.

Contact

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig in Wijk 00 of op Vlieland? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via de telefoon op 085-4000911. Ook voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen of gebruik maken van onze chatfunctie. Onze slotenmakers staan 24/7 voor u klaar en helpen u graag verder. Wilt u meer informatie over onze tarieven, bekijk dan onze prijzen pagina. Chatten met een van onze medewerkers is ook mogelijk. Wij staan u graag te woord.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Wijk 00 Vlieland

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Wijk 00 Vlieland

Op zoek naar een snelle en betrouwbare slotenmaker in Wijk 00? Locksmith.nl biedt verschillende diensten, met inbegrip van het openen...
Slotenmaker Wijk 00 Vlieland

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie