Slotenmaker Wanssum Venray

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Wanssum en Venray

Welkom in Wanssum, een prachtige wijk in Venray. Als je hier woont of een bedrijf hebt, wil je natuurlijk je eigendommen goed beveiligen. Je hebt een betrouwbare en bekwame slotenmaker nodig en gelukkig is die snel gevonden op locksmith.nl. Ons platform is de nummer 1 plek in Nederland waar je snel en eenvoudig een betrouwbare slotenmaker vindt tegen transparante prijzen.

De Sleutelspecialist in Wanssum en Venray

Bij De Sleutelspecialist begrijpen we hoe belangrijk het is dat je eigendommen goed beveiligd zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten om jouw eigendommen te beschermen. Of het nu gaat om het vervangen of openen van sloten, het installeren van alarmsystemen of het adviseren over hang- en sluitwerk, wij staan voor je klaar. Wij werken alleen met de beste sloten en garanderen dat ze aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Onze lokale service in Wanssum en Venray

Binnen de wijk Wanssum en Venray hebben wij een lokaal team van slotenmakers die snel ter plaatse kunnen zijn bij noodgevallen. Bijvoorbeeld als je bent buitengesloten of als er bij je is ingebroken. We begrijpen dat dit soort situaties stressvol zijn, daarom bieden we een spoedservice zodat je snel weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden.

Prijzen

Bij De Sleutelspecialist hechten we veel waarde aan transparantie. Je kunt altijd rekenen op eerlijke en redelijke prijzen. Op onze prijzenpagina kun je vooraf de tarieven zien, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Onze Diensten

Benieuwd naar al onze diensten in Wanssum en Venray? Bekijk dan onze dienstenpagina. Naast het openen en vervangen van sloten en inbraakbeveiliging, bieden we ook zakelijke dienstverlening aan. Raadpleeg onze website voor meer informatie over onze diensten.

Contact

Wil je meer weten over onze diensten in Wanssum en Venray? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons direct via 085-4000911. Je kunt ook met ons chatten via onze website door op de chatten knop te klikken.

Je eigendommen moeten goed beveiligd zijn. Kies voor De Sleutelspecialist in Wanssum en Venray.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Wanssum Venray

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €150,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.