Slotenmaker Twisk Medemblik

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Twisk - Betrouwbaar en Snel

Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle slotenmaker in Twisk of Medemblik? Zoek dan niet verder, wij zijn er voor u! Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn om buitengesloten te zijn of problemen te hebben met uw sloten. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen.

Waarom kiezen voor onze slotenmakers in Twisk?

Onze slotenmakers zijn professioneel en ervaren. Wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse en kunnen vrijwel elk slot openen. Daarnaast gebruiken wij alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw sloten weer optimaal functioneren. U kunt ook bij ons terecht voor inbraakpreventie en het vervangen van sloten.

Herkenningspunt Twisk

Twisk is een pittoresk dorpje gelegen in de gemeente Medemblik. Vanwege de vele monumentale panden is Twisk een populaire toeristische trekpleister. Twisk heeft een rijke geschiedenis en er zijn tal van prachtige oude gebouwen te bewonderen.

Slotenmaker Medemblik

Bent u niet in Twisk, maar heeft u wel direct een slotenmaker nodig in de omgeving van Medemblik? Wij bieden ook onze diensten aan in Medemblik en omstreken.

Diensten

Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten:

 • Buitensluiting
 • Sleutel kwijt
 • Spoedservice
 • Zakelijk
 • Slot vervangen
 • Deurbeslag
 • Slot openen
 • Inbraakbeveiliging en -preventie

Meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u vinden op onze prijzenpagina.

Contact

Heeft u direct een slotenmaker nodig in Twisk of Medemblik? Aarzel dan niet om ons te bellen of gebruik te maken van onze chatfunctie. U kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

We staan 24/7 voor u klaar!BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Twisk Medemblik

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

 • dagtarief (08:00 – 18:00): €150,-
 • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
 • weekendtarief (zaterdag en zondag): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.