Slotenmaker Oudshoorn Alphen aan den Rijn

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Oudshoorn Alphen aan den Rijn

Professionele slotenmakers in de wijk Oudshoorn, Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een professionele slotenmaker in de wijk Oudshoorn, Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze slotenmakers zijn gespecialiseerd in het openen, repareren en vervangen van verschillende soorten sloten. Wij kunnen u ook adviseren over inbraakpreventie en het verbeteren van uw huidige sloten, zodat u zich veiliger voelt in uw eigen huis.

Waarom kiezen voor onze slotenmakers?

Onze slotenmakers zijn snel, betrouwbaar en deskundig. Wij begrijpen dat problemen met uw sloten u ongemak en stress kunnen bezorgen, daarom bieden wij onze diensten 24/7 aan.

Daarnaast werken wij met transparante prijzen. U weet altijd van tevoren wat de kosten zijn voor onze diensten, zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Onze diensten

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Het openen van deuren
  • Het repareren van sloten
  • Het vervangen van sloten
  • Inbraakpreventie
  • Advies over sloten en beveiliging

Wij zijn er voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Dus of het nu gaat om uw huis, bedrijfspand of auto, wij staan voor u klaar.

Contacteer ons

Heeft u direct een slotenmaker nodig in Oudshoorn, Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op via 085 400 0911, wij helpen u graag verder.

Heeft u eerst nog wat vragen of wilt u meer informatie over onze diensten en prijzen? Bezoek dan onze prijzenpagina of onze dienstenpagina. U kunt ook eenvoudig met ons in contact komen via de chat, wij staan altijd voor u klaar!

Meer informatie over onze prijzen

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Oudshoorn Alphen aan den Rijn

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.