Slotenmaker Ommen Ommen

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker nodig in Ommen?

Heeft u uzelf per ongeluk buitengesloten in Ommen? Of is uw sleutel afgebroken in het slot van uw woning in de wijk Ommen? Geen zorgen, onze slotenmakers staan voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig openmaken van deuren en vervangen van sloten. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en zijn binnen 30 minuten ter plaatse.

Professionele dienstverlening in Ommen

Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer u niet meer uw woning in kunt. Wij willen u hier daarom ook zo snel mogelijk bij helpen. Onze gecertificeerde slotenmakers hebben jarenlange ervaring en beschikken over alle benodigde gereedschappen en middelen om uw deur zonder schade te openen of uw slot te vervangen. Zo kunt u snel weer naar binnen zonder onnodige kosten.

24/7 beschikbaar in Ommen

Onze slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar in de wijk Ommen. Of het nu dag of nacht is, u kunt altijd op ons rekenen. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat een ongeluk zich op elk moment kan voordoen en u snel geholpen wilt worden.

Snel weer veilig uw woning in

Uw veiligheid is voor ons ontzettend belangrijk. Wanneer wij bij u ter plaatse zijn, zorgen wij er dan ook voor dat uw woning weer veilig achtergelaten kan worden. Onze slotenmakers hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee over bijvoorbeeld het verbeteren van de inbraakbeveiliging van uw woning.

Twijfel dus niet langer en neem direct contact op met onze slotenmaker Ommen service via 085 4000 911 of gebruik de handige chatfunctie op onze website om direct in contact te komen met een van onze medewerkers.

Onze diensten in Ommen

Wist u dat wij naast het openmaken van deuren en vervangen van sloten nog veel meer diensten aanbieden? Bekijk onze dienstenpagina voor een volledig overzicht van onze werkzaamheden.

Bekijk hier onze prijzen Chat met ons

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Ommen Ommen

Gerelateerde Steden

banner slotenmaker zaandam

Slotenmaker Zaandam

Met spoed een slotenmaker in Zaandam nodig? Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Zaandam Hulp bij inbraakschade in Zaandam Inbraakpreventie...

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.