Slotenmaker Lisserbroek Haarlemmermeer

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Lisserbroek

Ervaren Slotenmaker in Lisserbroek nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundige slotenmaker in Lisserbroek en Haarlemmermeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het openen, vervangen en repareren van sloten. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij passende oplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie.

24/7 spoedservice in Lisserbroek

Onze slotenmakers zijn dag en nacht beschikbaar voor noodgevallen. Dit betekent dat wij u binnen no-time kunnen helpen bij buitensluiting, inbraakschade of andere noodgevallen. Wij begrijpen dat dit stressvolle situaties zijn en daarom komen wij snel ter plaatse om u te helpen.

Slotenmaker Lisserbroek tarieven

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over onze tarieven. Op onze prijzenpagina vindt u al onze tarieven per dienst. Onze tarieven zijn altijd marktconform en er zijn bij ons geen verborgen kosten.

Een veilige woning of bedrijfspand

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om veiligheid te waarborgen in uw woning of bedrijfspand. Daarom adviseren wij u graag over de beste inbraakpreventie en beveiligingsopties voor uw situatie. Op onze pagina over diensten vindt u alles over onze uitgebreide dienstverlening.

Contacteer ons direct

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Lisserbroek of Haarlemmermeer? Neem dan direct contact met ons op via 085-4000911 of gebruik onze spoedservice via de chat op onze website. De professionele en betrouwbare slotenmaker is binnen no-time bij u op locatie.

Bellen I Prijzen I Chatten

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Lisserbroek Haarlemmermeer

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.