Slotenmaker Leunen Venray

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Leunen en Venray

Vakkundige dienstverlening door de lokale Slotenmaker Leunen

Wanneer u woont in de buurt van Leunen en op zoek bent naar een betrouwbare en professionele slotenmaker in de regio, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als lokale dienstverlener zijn wij snel ter plaatse en bieden wij u vakmanschap tegen transparante en eerlijke prijzen. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.

Herkent u dit?

 • U heeft uzelf buiten uw huis gesloten en bent op zoek naar een slotenmaker in Leunen?
 • Bij thuiskomst ziet u tot uw verbazing dat uw sleutels nog binnen liggen en het slot in de deur is verouderd, waardoor u niet meer naar binnen kunt?
 • U heeft een nieuw huis gekocht en wilt graag uw sloten laten vervangen?
Dan bent u zeker op zoek naar een betrouwbare partner die u snel en vakkundig kan helpen.

Onze diensten

Bij Slotenmaker Leunen bieden wij uitgebreide diensten op het gebied van slotenmakerij. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
 • 24/7 spoedservice
 • Vervangen en/ of repareren van sloten
 • Inbraakpreventie advies op maat
 • Openen van deuren en ramen
 • En meer

Professionele dienstverlening

Onze lokale slotenmaker is snel ter plaatse en gaat direct aan de slag. Wij begrijpen dat u niet te lang buiten wilt staan wachten, dus wij zorgen ervoor dat u snel weer binnen bent. Onze slotenmakers beschikken over ruime ervaring en kunnen u adviseren rondom het beste advies voor uw situatie. Wij hanteren transparante prijzen en zorgen ervoor dat u bij ons niet voor vervelende verassingen komt te staan. Bij ons is de klant altijd koning en staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Slotenmaker in Venray

Woont u in Venray en omgeving, maar niet in Leunen? Geen zorgen, onze diensten zijn beschikbaar in heel Venray. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid van inbraakpreventie advies op maat. Samen met u kijken wij naar de beste oplossingen om een inbraak te voorkomen.

Contact met de lokale Slotenmaker Leunen en Venray

Bent u op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in de regio Leunen en Venray? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bel ons direct via 085 4000 911 voor onze 24/7 spoedservice. Heeft u een algemene vraag of wilt u meer weten over onze diensten, dan kunt u ons bereiken via onze contactpagina. U kunt ons ook bereiken via de chatfunctie op onze website, klik op de chatknop om met ons in contact te komen. Wij staan graag voor u klaar als betrouwbare partner in de regio Leunen en Venray.

Of bekijk onze dienstenpagina voor meer informatie over onze werkzaamheden.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Leunen Venray

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

 • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
 • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
 • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.