Slotenmaker Lathum Zevenaar

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Lathum - Jouw specialist in beveiliging

Een slotenmaker met kennis van Lathum

Welkom bij slotenmaker Lathum, jouw specialist in beveiliging. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om je veilig te voelen in je eigen huis. En daarvoor zijn goede sloten van essentieel belang. Als lokale slotenmaker hebben wij ervaring met de specifieke problemen en oplossingen voor de wijk Lathum in Zevenaar.

24/7 service voor spoedgevallen

Heb je met spoed een slotenmaker nodig in Lathum? Wij staan 24/7 voor je klaar. Of je nou je sleutels bent vergeten of er bij jou is ingebroken, wij komen jouw kant op om het probleem op te lossen. Onze vakmannen zijn snel ter plaatse en zorgen ervoor dat jij snel weer veilig in je huis kan wonen.

Onze diensten

Naast onze spoedservice bieden wij ook andere diensten aan voor sloten en beveiliging. Zo kunnen wij bijvoorbeeld je sloten vervangen, extra sloten plaatsen of je adviseren over inbraakpreventie in Lathum en de omgeving van Zevenaar. Neem een kijkje op onze website voor een volledig overzicht van onze diensten. Klik hier voor ons volledig overzicht aan diensten.

Transparante prijzen en prijsinformatie

Wij staan voor transparantie in onze prijzen. Op onze pagina over prijzen kun je vinden wat onze diensten kosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Bel of chat ons voor een afspraak

Wil jij je huis in Lathum beter beveiligen? Of heb je met spoed een slotenmaker nodig? Bel ons dan op 085-4000911 voor een afspraak. Wil je graag eerst meer informatie of heb je een algemene vraag? Dan kun je ons ook bereiken via de chat op onze website. Klik op de chat knop en start een gesprek met één van onze medewerkers. Onze lokale slotenmakers in Lathum staan voor je klaar!

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Lathum Zevenaar

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.