Slotenmaker Kortenoord Wageningen

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Kortenoord, Wageningen

Betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt

Woon je in Kortenoord, Wageningen en heb je een slotenmaker nodig? Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar en helpt je snel en betrouwbaar bij het openen, repareren, vervangen en plaatsen van sloten. Onze ervaren en gecertificeerde vakmensen zijn altijd in de buurt en kunnen binnen 30 minuten ter plaatse zijn.

Onze diensten

Inbraakbeveiliging en -preventie

Voorkom inbraken met de beste inbraakbeveiliging en -preventie. Wij adviseren je over hang- en sluitwerk, plaatsen en repareren sloten, monteren en onderhouden alarmsystemen en camerasystemen. Zo kun jij met een gerust hart van huis.

Sloten vervangen en repareren

Is je slot kapot of wil je extra sleutels laten maken? Wij vervangen en repareren alle soorten sloten, van cilindersloten tot meerpuntssluitingen. Ook voor het openen van deuren zonder sleutel kun je bij ons terecht.

Openen van deuren

Sta je voor een dichte deur en ben je je sleutel kwijt of is deze afgebroken? Onze slotenmakers kunnen deuren zonder sleutel openen in de meeste gevallen zonder schade aan te richten aan de deur of het slot. Zo kun je weer snel naar binnen.

Prijzen

Wij vinden transparantie over onze tarieven belangrijk. Daarom werken wij met vaste prijzen per dienst. Hieronder vind je een overzicht van onze tarieven:

Bekijk onze prijzen

Contact

Contactgegevens

Locksmith.nl
Kortenoord, Wageningen
Telefoon: 085-4000911
E-mail: [email protected]

Neem contact op

Vul alsjeblieft je naam in.
Vul alsjeblieft een geldig e-mailadres in.
Vul alsjeblieft een geldig telefoonnummer in.

© 2020 Locksmith.nl - Alle rechten voorbehouden

Werkgebied Slotenmaker Kortenoord Wageningen

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.