Slotenmaker Hoofddorp Haarlemmermeer

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Hoofddorp - Slotenmaker Haarlemmermeer

Welkom in Hoofddorp

Hoofddorp, gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, is een bruisende stad met veel activiteiten. Of je nou woont in de historische oude stad of in een van de vele nieuwe wijken, het kan voorkomen dat je buitengesloten raakt of je sleutels kwijtraakt. Dat is waar onze professionele slotenmakers in beeld komen.

Onze diensten in Hoofddorp

Onze slotenmakers zijn actief in Hoofddorp en bieden een breed scala aan diensten. Of je nou je sloten wil laten vervangen, noodhulp nodig hebt na een inbraak of jezelf hebt buitengesloten, wij staan voor je klaar. Onze professionele en betrouwbare slotenmakers zijn dag en nacht beschikbaar.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn de beste keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele slotenmaker in Hoofddorp en de Haarlemmermeer. Wij zijn gespecialiseerd in het openen, vervangen en repareren van alle soorten sloten en bieden een snelle en betrouwbare service. Bovendien zijn wij transparant wat betreft onze prijzen, je komt bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Prijzen

Wij hechten veel waarde aan transparantie en hanteren eerlijke en redelijke prijzen. Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk dan hier onze prijzen.

Contact

Heb je onze hulp nodig? Bel ons direct op 085-4000911 of klik op chatten om direct met ons te spreken. Wij staan 24/7 voor je klaar! Bekijk ook onze diensten pagina om alle diensten te bekijken die we aanbieden in de gemeente Haarlemmermeer en daarbuiten.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Hoofddorp Haarlemmermeer

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.