Slotenmaker Heino Raalte

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Heino en Slotenmaker Raalte

De betrouwbare slotenmaker voor Heino en Raalte

Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in de regio Heino en Raalte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in het openen en vervangen van sloten in deze wijk. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid zorgen wij ervoor dat je snel weer veilig je huis of bedrijfspand kunt betreden.

Het herkenningspunt van Heino

Heino is een prachtige wijk in Raalte waar veel huizen voorzien zijn van karakteristieke en stijlvolle deuren. Deze deuren zijn vaak voorzien van oude maar veilige sloten. Als slotenmaker in Heino hebben wij de kennis en vaardigheden in huis om deze deuren snel en zonder schade te openen. Zo kun je snel weer genieten van het fijne wonen in deze wijk.

Onze diensten in Heino en Raalte

Naast het openen van deuren bieden wij nog vele andere diensten aan. Zo kun je bij ons terecht voor inbraakpreventie en -beveiliging, het vervangen van sloten en het plaatsen van nieuw hang- en sluitwerk. Wil je meer weten over onze diensten? Kijk dan op onze dienstenpagina.

Slotenmaker Heino en Raalte tarieven

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij vaste tarieven voor onze diensten. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Voor meer informatie over onze tarieven kun je onze prijzenpagina bezoeken.

Contact opnemen met Slotenmaker Heino en Raalte

Heb je direct een slotenmaker nodig in Heino of Raalte? Aarzel dan niet om ons te bellen. Onze spoedservice staat dag en nacht paraat om je te helpen. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Dan kun je ook altijd met ons chatten. Wij helpen je graag verder.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Heino Raalte

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.