Slotenmaker Giesbeek Zevenaar

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Giesbeek

Snel en betrouwbaar

Als u een probleem heeft met uw sloten, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Onze slotenmakers in Giesbeek staan 24/7 voor u klaar. Binnen 30 minuten zijn wij bij u om het probleem op te lossen. Wij werken uitsluitend met vakkundige slotenmakers die betrouwbaar zijn en eerlijke prijzen hanteren.

Allround diensten

Onze slotenmakers hebben jarenlange ervaring met het openen, repareren en vervangen van sloten en cilinders. Ook voor het plaatsen van hang- en sluitwerk kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij ook inbraakpreventie advies om ervoor te zorgen dat uw woning optimaal beveiligd is tegen indringers.

Wij zijn niet alleen actief in Giesbeek, maar ook in Zevenaar en omgeving. Zoekt u een slotenmaker in Zevenaar? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Goede prijzen

Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor hoge kosten. Wij hanteren eerlijke prijzen en rekenen geen voorrijkosten. Onze tarieven zijn transparant en vooraf met u besproken. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Bekijk onze prijzenpagina voor meer informatie.

Klik hier voor onze prijzen.

Contact

Heeft u een probleem met uw sloten in Giesbeek of omgeving? Neem dan snel contact met ons op. We zijn dag en nacht bereikbaar op 085-4000911 of via onze chatbox. Onze slotenmakers staan 24/7 voor u klaar.

Klik hier om te chatten

Meer weten over onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze dienstenpagina, waar u alle informatie kunt vinden over onze allround slotenmakerdiensten.

Slotenmaker Giesbeek nodig? Bel direct Locksmith.nl

Bij ons kunt altijd terecht voor snel en betrouwbaar slotenmakerswerk tegen de beste prijzen. Onze vakkundige specialisten staan 24/7 voor u paraat. Slotenmaker Giesbeek en Zevenaar.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Giesbeek Zevenaar

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €150,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.