Slotenmaker De Goorn Koggenland

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker De Goorn en Koggenland

De beste slotenmaker van De Goorn en de rest van Koggenland

Als u op zoek bent naar een betrouwbare slotenmaker in De Goorn, bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen 30 minuten zijn we bij u op locatie om het probleem op te lossen. We zijn actief in heel Koggenland en hebben al vele tevreden klanten geholpen.

Snel en vakkundig

Onze slotenmakers hebben jarenlange ervaring en zijn professioneel opgeleid. Hierdoor kunnen we snel en vakkundig te werk gaan. Of u nu uw sloten wilt vervangen, het hang- en sluitwerk wilt verbeteren of buitengesloten bent, wij helpen u graag.

24/7 service

Onze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Dat betekent dat u ons dag en nacht kunt bereiken als u een probleem heeft met uw sloten. En omdat we altijd snel ter plaatse zijn, bent u snel weer binnen.

Concurrerende tarieven

We hanteren concurrerende tarieven, zodat u nooit te veel betaalt voor onze diensten. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en onze tarieven dragen bij aan deze tevredenheid. Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Contact

Heeft u onze hulp nodig in De Goorn of de rest van Koggenland? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 085 4000 911 of chat. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en helpen u graag.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker De Goorn Koggenland

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €150,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.