Slotenmaker Cruquius Haarlemmermeer

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker nodig in Cruquius, Haarlemmermeer?

Welkom bij Locked, dé slotenmaker in Cruquius en omgeving. Wij zijn de experts op het gebied van sloten en sleutel problemen. Ons team van gecertificeerde slotenmakers heeft jarenlange ervaring in het oplossen van alle soorten sloten problemen.

Waarom kiezen voor Locked?

Bij Locked geloven we in de hoogste kwaliteit van dienstverlening, daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Wij begrijpen dat een slotenprobleem altijd onverwacht en vervelend komt, daarom streven wij ernaar om binnen 20 minuten ter plaatse te zijn en het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Onze diensten

Onze diensten omvatten:

  • Sloten openen
  • Sloten vervangen en repareren
  • Inbraakpreventie en beveiliging
  • Advies over hang- en sluitwerk

Al onze diensten worden geleverd voor transparante prijzen zonder verborgen kosten. Onze tarieven zijn marktconform en we bieden een gratis offerte voor onze diensten.

Slotenmaker nodig in Cruquius of Haarlemmermeer?

Locked is uw lokale slotenmaker, gevestigd in de buurt van Cruquius, maar actief in heel Haarlemmermeer. Ons team van gecertificeerde slotenmakers is altijd paraat om u te helpen met al uw slotenproblemen.

Bel ons nu op 085 400 0911 voor een snelle en betrouwbare service of chat met ons voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Cruquius Haarlemmermeer

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €150,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.