Slotenmaker Blitterswijck Venray

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Blitterswijck en Venray

Vakkundig en snel geholpen in Blitterswijck en Venray

Als je met spoed een slotenmaker nodig hebt in Blitterswijck of Venray, wil je snel geholpen worden door een vakkundige professional. Bij Locksmith.nl ben je aan het juiste adres. Wij bieden vakkundige en snelle slotenservice aan voor al jouw slot gerelateerde problemen.

24/7 spoedservice in Blitterswijck en Venray

Heb jij met spoed de hulp nodig van een slotenmaker in Blitterswijck of Venray? Onze 24/7 spoedservice is 365 dagen per jaar bereikbaar om je te helpen. Onze gecertificeerde slotenmakers zijn snel op locatie en kunnen vrijwel elk type slot openen, repareren of vervangen.

Herkenbaar in Blitterswijck

Blitterswijck is een prachtige wijk in Venray met de karakteristieke Hubertuskerk als eyecatcher. Locksmith.nl is actief in heel Venray en dus ook in Blitterswijck. Wij kunnen helpen bij het openen van jouw voordeur als jij jezelf hebt buitengesloten of bij het vervangen van jouw sloten om je woning te beveiligen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van jullie diensten?

Op onze pagina “prijzen” vind je een overzicht van onze tarieven. Onze tarieven zijn transparant en we vermelden onze prijzen graag online, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wat voor soort diensten biedt Locksmith.nl?

Op onze pagina “diensten” vind je een overzicht van de diensten die Locksmith.nl aanbiedt. Wij bieden onder andere hulp bij het openen van jouw woning of auto, het installeren van nieuwe sloten, het repareren van beschadigde sloten en het vervangen van sloten.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons telefonisch bereiken op 085 400 0911. Ook kun je op onze website gebruik maken van de chatfunctie door op de “chat” knop te klikken. Daarnaast kun je ook het contactformulier invullen op onze “contact” pagina.

Snel en vakkundig geholpen door Locksmith.nl in Blitterswijck en Venray

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn om jezelf buitengesloten te hebben, je sleutels kwijt te zijn, of geconfronteerd te worden met een inbraak. Met onze 24/7 slotenservice helpen wij jou snel en vakkundig. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare slotenmaker in Blitterswijck of Venray, neem dan contact op met Locksmith.nl.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Blitterswijck Venray

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.