Slotenmaker Wijk 00 Zeewolde

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Wijk 00

Professionele Slotenmaker in Wijk 00

Bent u op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Wijk 00? Locksmith.nl staat tot uw dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het openen van deuren, vervangen van sloten, inbraakpreventie en meer. Wij begrijpen dat een kapot slot of sleutelproblemen erg vervelend kunnen zijn en daarom bieden wij directe hulp.

24/7 spoedservice

Onze 24-uurs spoedservice zorgt ervoor dat wij snel ter plaatse kunnen zijn. Of u nu midden in de nacht buitengesloten bent of in de vroege ochtend een inbraak wilt voorkomen, wij zijn er om u te helpen. Onze professionele en gecertificeerde slotenmakers hebben een reactietijd van slechts 20 minuten.

Erkende Slotenmaker in Wijk 00

Als erkende slotenmaker in Wijk 00 werken wij alleen met hoogwaardige materialen en gereedschappen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vak en zijn trots op onze uitstekende service. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8 en daar zijn wij erg trots op.

Slotenmaker Zeewolde

Ook als u buiten Wijk 00 woont, kunt u op ons rekenen. Doordat wij verschillende locaties hebben, kunnen wij snel ter plaatse zijn. Zo zijn wij ook actief als slotenmaker in Zeewolde en omgeving.

Prijzen

Wij hechten veel waarde aan transparantie en daarom zijn onze prijzen vooraf bekend. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Kijk hier voor onze prijzen.

Andere diensten

Naast het openen van deuren en vervangen van sloten bieden wij tal van andere diensten aan. Bijvoorbeeld inbraakpreventie, het plaatsen van hang- en sluitwerk, en het vervangen van cilinders en sloten. Kijk op onze dienstenpagina voor meer informatie.

Contact

Heeft u direct onze hulp nodig? Aarzel dan niet en bel ons nu via 085-4000911. Liever chatten? Klik dan op de chatten-knop rechtsonder in uw scherm. Wij staan voor u klaar.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Wijk 00 Zeewolde

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Wijk 00 Zeewolde

Locksmith.nl is de professionele en erkende slotenmaker in Wijk 00. Ze bieden een 24/7 spoedservice en hebben een gemiddelde reactietijd...
Slotenmaker Wijk 00 Zeewolde

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie