Slotenmaker Rotterdam

Uw betrouwbare slotenmaker in Rotterdam

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Rotterdam die je snel en vakkundig kan helpen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Onze gecertificeerde slotenmakers zijn binnen 20 minuten ter plaatse en bieden een transparante, scherpe prijsstelling zonder verborgen kosten.

Of het nu gaat om schadevrij deuren openen, het vervangen van sloten met SKG 3-sterren certificatie, of advies over inbraakpreventie, wij staan 24/7 voor je klaar met professionele service.

Vertrouw op onze deskundigheid voor jouw veiligheid en gemoedsrust.

Logo met SKG keurmerk en drie sterren.
Logo Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Rood bord met tekst "LOCKSMITH
Bel bij spoed slotenmaker Rotterdam
Geen spoed? Gebruik dan deze knop

Vervang je sloten voor extra anti inbraak veiligheid in Rotterdam

Sloten vervangen in Rotterdam? Jaarlijks plaatsen wij duizenden nieuwe sloten en cilinders. Het vervangen van een slot of cilinder in Rotterdam is vooral van belang als je verhuist bent, recentelijk een nieuwe huurwoning bent ingetrokken of problemen ervaart met je huidige slot. In en dergelijk geval adviseren wij altijd om je sloten te vervangen. Vervang je je slot niet bij een verhuizing of nadat je je sleutels bent kwijt geraakt dan loop je het risico dat je inboedelverzekering de schade bij verlies of diefstal niet dekt.  In Rotterdam, waar de kans op inbraak, hoger ligt dan elders in het land, adviseren wij altijd SKG 3 sterren cilinders. 

Onze M&C sloten zijn uniek qua veiligheid en innovatie. M&C sleutels kunnen zonder certificaat niet gekopieerd worden dankzij de beveiliging d.m.v. een veiligheidscode en certificaat. Enkel met je veiligheidscertificaat en de geheime code kun je een sleutelkopie laten maken bij M&C.

Onze locksmith kan ter plekke het slot inmeten, afstellen op exacte deurdikte (tussen de 32 x 32 mm tot maximaal 72 x 32mm) installeren & smeren. U ontvangt van ons altijd 3 sleutels, veiligheidscertificaten, digitale factuur voor het vervangen van het slot of het vervangen van de sloten in Rotterdam (voor de huisbaas, verzekering of eigen administratie) & twee jaar garantie! 

M&C Color+

M&C Color cilinder

SKG 3 sterren

M&C Matrix

M&C Matrix drie sterren cilinder

SKG 3 sterren+

M&C Move

Locksmith M&C condor

SKG 3 sterren ++

Deze tevreden opdrachtgevers waren u voor

Logo Koops Vastgoedbeheer met huisicoon.
Logo van Club Pellikaan met motto.
Zwart vierkant, afbeelding niet geladen of inhoud ontbreekt.
Logo van City Centre Retreat
Logo van OTTO Workforce.
Logo van "ZDHC" met versleutelde 'O' design.
Man met baard glimlacht, armen gekruist, draagt blauwe jas.

Adham aan het woord

Het aller belangrijkste wat je moet doen als je buiten gesloten word? Rustig blijven en logisch blijven denken! Laat je niet oplichten door een malafide slotenmaker en neem de tijd om eerst in praktische oplossingen te denken, misschien kun je zelfs met wat hulp zelf je deur of slot open krijgen. Mocht dat niet lukken en helpen wij graag de dicthgevallen deur, sleutel kwijt, of afgebroken sleutel weer uit het slot te krijgen. Onze slotenmakers krijgen alle deuren open – altijd!

Adham

|

Slotenmaker

Man lacht in sportkleding met armen over elkaar.

Sydney aan het woord

Hoe je je huis het beste kunt beveiligen? Simpel: zorg er altijd voor dat je de beste sloten plaatst in je woning. In principe adviseer ik ALTIJD om SKG 3 sterren sloten te plaatsen, die vormen een extra beveiliginglaag doordat deze sloten moeilijker open te breken zijn. Ook goed om te weten: verzekeraars vinden het vaak belangrijk dat je minimaal een SKG 3 sterren slot geïnstalleerd hebt om te voldoen aan de polisvoorwaarden. Het SKG 3 sterren slot mag van alle merken mogen van elk merk zijn als er maar altijd drie sleutels bij zitten en een veiligheidscertificaat. Je kan de sloten natuurlijk ook zelf plaatsen of ons bellen natuurlijk, ik help je natuurlijk graag verder met het plaatsen van een cilinder slot of veiligheidsbeslag!

Sydney

|

Slotenmaker

Nog meer voordelen van Locksmith

Zwarte voordeur van een bakstenen huis.
Wanneer de voordeur uitgerust is met een inbraakwerende strip, wordt het onmogelijk om de deur via flipperen te openen. Onze slotenmaker zal dan alternatieve methoden gebruiken om de deur zonder schade te openen.
Indien er een extra deur in de centrale hal of openbare ruimte aanwezig is, zal onze slotenmaker ofwel deze deur ook moeten openen (door flipperen) ofwel een buurman of buurvrouw moeten bellen. Voor het openen van een extra deur brengt Locksmith geen extra kosten in rekening, tenzij dit langer dan een uur in beslag neemt.
Deze karakteristieke Rotterdamse deuren worden vaak aangetroffen door onze slotenmakers in Rotterdam. Een uitdaging in Rotterdam is dat er veel voordeuren zijn zonder brievenbus, wat het voor onze slotenmaker bemoeilijkt om de deur te openen met een hengel.
Als de deur is uitgerust met SKG-gecertificeerd veiligheidsbeslag en anti-kerntrekbeveiliging, zal de slotenmaker aanzienlijke moeite hebben om het slot te boren. In zo'n geval zal hij gebruik maken van speciale handboormachines. Helaas moet het slot dan destructief worden geopend en vervangen worden door een nieuw slot dat geschikt is voor de situatie.

Indien de sleutel nog in de deur zit, zal onze slotenmaker in Rotterdam allereerst onderzoeken of de deur kan worden geopend door te flipperen. Als er een secustrip aanwezig is of als het cilinderslot geen anti-paniekfunctie heeft, zal het cilinderslot moeten worden opengebroken.

Zit de deur op de dagschoot? Of is deze op slot gedraaid (op de nachtschoot)? Als dit laatste het geval is, dan kan de slotenmaker in Rotterdam de deur niet openen door middel van flipperen, ongeacht of er een anti-inbraakstrip of een brievenbus in de deur zit.
Indien er aan de onderkant van de deur geen tochtstrip aanwezig is, kan de slotenmaker ook proberen de deur te openen door middel van de onderste kier te hengelen.
Indien er een sleutel is afgebroken in het cilinderslot, kan de slotenmaker in Rotterdam met behulp van een extractor kit veilig de sleutel verwijderen en de deur openen met een reserve sleutel.

Hoe gaat de slotenmaker Rotterdam te werk?

Als je kiest voor 🔐 locksmith.nl bij een buitensluiting of verloren sleutels, betaal je gegarandeerd geen verborgen extra’s. Onze dienstverlening is eerlijk en transparant, gericht op het zo snel mogelijk openen van je slot of deur zonder verrassingen. Het onderscheid tussen betrouwbare en onbetrouwbare slotenmakers is cruciaal. Tijdens het eerste contact verbinden we je direct door met de dichtstbijzijnde beschikbare (geverifieerde) slotenmaker, zodat we binnen twee minuten een locksmith voor je geregeld hebben!

Gebruik de spoedservice

Zodra je de opdracht bevestigt, komt de slotenmaker jouw kant op. Met meer dan 30 actieve slotenmakers landelijk, zijn we gewoonlijk binnen 20 tot 30 minuten ter plaatse in Rotterdam. Onze slotenmakers zijn er zelfs onder alle weersomstandigheden snel bij, en staan binnen 30 minuten voor je deur, klaar om te helpen.

Wij benaderen het openen van deuren altijd eerst op een niet-destructieve wijze in Rotterdam. Onze slotenmakers, die zorgvuldig geselecteerd zijn op basis van hun reviews, VOG, en KvK-inschrijving, streven ernaar om deuren schadevrij te openen, wat in 90% van de gevallen lukt. We volgen een duidelijk protocol: eerst proberen we de deur te openen door te flipperen of te hengelen. Als dat niet lukt, zetten we zwaarder gereedschap in zoals boren of frezen. De slotenmaker overlegt altijd eerst de aanpak met je aan de deur.

In onze praktijk komen we een breed scala aan sloten tegen, van traditionele cilindersloten tot klassieke oplegsloten. We zien vooral vaak een anti-diefstalstrip in gebruik. Als het slot voorzien is van sterke beveiligingsmaatregelen zoals anti-kerntrekbeveiliging, veiligheidsbeslag, SKG3-sloten en inbraakstrips, kan het soms nodig zijn om het slot of de cilinder uit te boren. Onze slotenmakers hebben altijd een gratis noodslot bij zich, dat je van locksmith.nl krijgt.

Locksmith.nl is al meer dan 3 jaar actief en heeft in die tijd meer dan 2000 deuren succesvol geopend. Tot nu toe is er nog geen deur of slot geweest dat ons heeft kunnen weerstaan. Mocht een slotenmaker toch een deur tegenkomen die niet te openen is, dan roepen we een specialist uit ons netwerk in. Dankzij onze gecombineerde expertise is er geen slot dat bestand is tegen de vaardigheden van locksmith.nl.

Klus geklaard, geweldig! Geen gedoe met papieren bonnetjes, maar een digitale factuur die direct naar je e-mail wordt gestuurd. Bij de slotenmaker in Rotterdam betaal je altijd contant aan de deur, en hiervoor kun je je mobiel bankieren app gebruiken. De bon die je van ons ontvangt, is handig voor je verzekering.

Indien je een inboedel- of opstalverzekering hebt, worden in de meeste gevallen je kosten voor de slotenmaker in Rotterdam (gedeeltelijk) vergoed. Een belangrijk voordeel van locksmith.nl is dat we gehanteerde uniforme tarieven hebben en door verzekeraars worden erkend als een betrouwbare slotenmakerspartner.


Lees hier of de service voor jou verzekerd kan worden

Wij zijn trots op ons werk en onze dienstverlening. We streven altijd naar uitmuntendheid, want onze slotenmakers in Rotterdam zijn bekwaam en transparant. Niet tevreden? Dan zien we dat als een kans om te verbeteren! Ervaar je problemen? Neem dan direct contact met ons op! Samen zorgen we voor een oplossing, dat beloven wij (Sid & Ik)!

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Zoek je een slotenmaker in Rotterdam?

Binnen 20 minuten opent onze slotenmaker je deur schadevrij in Rotterdam

Ben je in Rotterdam en heb je een slotenmaker nodig om je dichtgevallen deur te openen? Het kan iedereen overkomen, en daarom staat ons team klaar met bekwame slotenmakers in Rotterdam. Uit ons jaarlijkse slotenmaker onderzoek weten we dat buitensluitingen in Rotterdam vaker voorkomen dan waar dan ook. Neem bij een buitensluiting of een afgebroken sleutel direct contact op met slotenmaker Rotterdam, dan weet je zeker dat er binnen 20 minuten een geverifieerde slotenmaker ter plaatse is. Onze slotenmakers in Rotterdam zijn 24/7 beschikbaar, ook ‘s nachts, om je deur te openen.

Bij Locksmith.nl begrijpen we het belang van het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Rotterdam die niet alleen deskundig is, maar ook transparante en eerlijke tarieven hanteert. Onze gecertificeerde slotenmakers in Rotterdam streven ernaar om hoogwaardige service te leveren, met een focus op duidelijkheid en flexibiliteit. Na het openen van je deur door onze slotenmaker in Rotterdam, betaal je bij locksmith.nl altijd digitaal. Je ontvangt direct een digitale factuur voor je administratie, wat erg handig is! Bij ons betaal je altijd digitaal en ontvang je meteen een digitale factuur.

In noodsituaties waarbij je direct een slotenmaker nodig hebt, garanderen wij dat onze deskundige slotenmakers binnen 20 minuten ter plaatse zijn in Rotterdam.

Geverifieerde slotenmakers

Onze slotenmakers in Rotterdam zijn door ons geverifieerd en gecontroleerd. Locksmith.nl voert verschillende betrouwbaarheidscontroles, al onze slotenmakers hebben VOG en zijn zichtbaar in onze app. Zo weet je zeker dat er een betrouwbare, door ons geselecteerde slotenmaker in Rotterdam langs komt. Bij ons draait het om de vent (de slotenmaker dus) en niet perse de tent (dat zijn wij!).

VOG verklaring slotenmakers

Alle slotenmakers in Rotterdam van Locksmith.nl zijn in het bezit van een VOG. Wij controleren hiermee de (werk) historie van onze slotenmaker waardoor wij zeker weten dat alle onze slotenmakers bonafide zijn. Dat is in Rotterdam erg belangrijk omdat er in Rotterdam veel malafide slotenmakers actief zijn die je oplichten.

Uniforme slotenmaker werkwijze

Als je een slotenmaker in Rotterdam zoekt is het fijn om te weten dat locksmith.nl niet van spelletjes of zwendeltrucs houdt. Wij zijn transparant en werken uniform, ook als je een slotenmaker in Rotterdam zoekt hanteren wij uniforme prijzen en slotenmaker protocol. Wij lokken je niet met lage prijzen en voorrijkosten, de prijs is de prijs. Altijd all- inclusief en inclusief BTW.

Inbraak preventie en slotenservice door onze slotenmaker Rotterdam

Locksmith.nl bestaat sinds 2021 en  helpt al jaren lang particulieren en zakelijke klanten die in Rotterdam een slotenmaker zoeken. Bijvoorbeeld om een dicthgevallen deur in Rotterdam te openen of een slot te vervangen. Locksmith geeft tips, onze slotenamkers in Rotterdam geven advies op maat welke preventie maatregelen en inbraakbeveiliging nodig zijn. 

Slotenmakers bij hun bestelwagen met gereedschapskoffers.

Locksmith biedt slotenmaker diensten in Rotterdam

Particulieren

Bedrijven

Vastgoedbeheerders

Makelaars

Woningbouw

Politie

Meldkamers

Deurwaarders

Wat gaat de slotenmaker in Rotterdam doen om de deur te openen?

Verwijderen afgebroken sleutel

Is je sleutel afgebroken in het slot? Dan zal onze slotenmaker in Rotterdam altijd eerst proberen de afgebroken sleutel te verwijderen. Je kunt zelf pogen om dit met een naald of speld de sleutel los te trekken. Pas hierbij op dat de afgebroken sleutel niet (nog) dieper in het cilinderslot verdwijnt. Onze slotenmaker in Rotterdam zal de sleutel verwijderen door een extractor te gebruiken. In bijna alle afgebroken sleutel gevallen is het voor de slotenmaker Rotterdam mogelijk om de deur zonder schade te openen.

Flipperen van een deur

Onze slotenmaker kijkt altijd eerst naar de mogelijkheid om de deur zonder te boren te openen. Dit scheelt namelijk de vervangingskosten van de cilinder. Dit doet de slotenmaker Rotterdam door eerst te kijken naar de andere mogelijkheden om de deur zonder schade te openen. Als de deur niet op het nachtslot zit (volledige dichtgedraaide cilinder) dan kan de slotenmaker Rotterdam doormiddel van een dun pasje en WD40 (siliconespray) de deur open flipperen. Dit is een veel toegepast methode om binnen te komen.

Hengelen van een deur

Het Hengelen van een deur kan alleen als er een brievenbus aanwezig is en het slot tevens niet volledig dicht gedraaid is. De slotenmaker Rotterdam kan het slot dan via een hengel door een brievenbus open krijgen. De slotenmaker Rotterdam gebruikt de hengel om de deurhendel aan de binnenkant te manipuleren en daarmee de deur zonder schade te openen. Het hengelen van een deur kan alleen als de deur niet op het nachtslot zit.

Uitboren of Uitvrezen van een cilinderslot

Als het slot is volledig dicht gedraaid is en de slotenmaker in Rotterdam niet kan flipperen (omdat er een antidiefstalstrip of de cilinder op het nachtslot staat) dan moet het slot helaas destructief geopend worden. De slotenmaker zal het slot uitboren of het slot met een frees open boren. In slechts 10%. van de gevallen is het nodig om het slot open te boren. In een dergelijk geval zal het slot vervangen moeten worden voor een nieuwslot. Onze slotenmakers in Rotterdam adviseren dan altijd om een veiliger slot terug te plaatsen (SKG 3) in Rotterdam.

‘ONZE SLOTENMAKERS IN Rotterdam STAAN 24/7 VOOR U KLAAR.’

Als u buitengesloten bent, kan het openen van de deur meestal niet wachten tot de volgende dag het moet snel & direct gebueren, ook in het uitgestrekte Rotterdam. Daarom staan onze slotenmakers 24/7 voor u klaar. Laat ons weten waar we moeten zijn en onze slotenmaker in Rotterdam is er binnen 20 minuten! 

‘WE OPENEN DEUREN EN SLOTEN SNEL EN VAKKUNDIG.’

Onze ervaren en vakkundig slotenmakers werken netjes en snel. Hierdoor weet u zeker dat er geen schade ontstaat bij het openbreken van de deur.

‘WE PLAATSEN UITSLUITEND SLOTEN MET ERKEND POLITIEKEURMERK.’

Als een sleutel al een tijdje niet goed meer ronddraait in het slot of er veel roestplekken op het slot zitten, dient u dit zo snel mogelijk te laten vervangen. Door de slotenmakers van Locksmith sloten met SKG-goedgekeurde cilinders te laten plaatsen, maakt u het voor inbrekers vele malen moeilijker om in te breken.

‘ONZE SLOTENMAKERS PLAATSEN INDIEN NODIG ALTIJD EEN NOODAFSLUITING.’

Als het niet mogelijk is om direct nieuwe sloten te plaatsen, zorgen onze slotenmakers er altijd voor dat uw woning in ieder geval weer veilig is. Dit doen ze door een noodafsluiting te plaatsen.

‘ONZE SLOTENMAKERS WETEN PRECIES WAT ER NODIG IS OM UW HUIS ZO VEILIG MOGELIJK TE MAKEN.’

Goede sloten maken de kans op een inbraak vele malen kleiner. De slotenmaker van Locksmith in Rotterdam adviseert u daarom altijd om sloten te plaatsen voorzien van SKG-keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

‘WE ZORGEN ERVOOR DAT U ZICH ZO SNEL MOGELIJK WEER VEILIG VOELT.’

Als er bij u is ingebroken, geeft dit een zeer onveilig gevoel. Door uw sloten zo snel mogelijk te vervangen met anti-inbraaksloten weet u zeker dat u het inbrekers voortaan zo moeilijk mogelijk maakt. Wanneer u contact met ons opneemt, zijn onze vakkundig slotenmakers altijd binnen 20 minuten ter plaatse om zo snel mogelijk nieuwe sloten te plaatsen en de schade te herstellen.

DIT IS HOET LOCKSMITH.NL DE STRIJD AAN GAAT TEGEN MALAFIDE SLOTENMAKERS

Slotenmaker in Rotterdam, is een vak apart, daarom zijn de slotenmakers van locksmith in Rotterdam de meest kundige!

Wij zijn de beste slotenmakers van Rotterdam, eerlijke, betrouwbaar en transparant. Slotenmakers in Rotterdam zijn extra ervaren omdat de meeste deuren in Rotterdam goed beveiligd zijn.

Onze slotenmakers:

Wanneer u kiest voor Locksmith, profiteert u van de volgende voordelen:

Locksmith in cijfers

uur per dag bereikbaar
24
minuten service
20
tevreden klanten
100

VEELGESTELDE VRAGEN AAN ONZE SLOTENMAKER IN Rotterdam

Voor het eerst een slotenmaker in Rotterdam nodig? Dan zul je vast een hoop vragen hebben zoals: wat kost een slotenmaker Rotterdam? Wat kost het om een slotenmaker te laten komen? Hoeveel kost het om je sloten te laten vervangen? Hoe weet je of een slotenmaker betrouwbaar is? In onze kennisbank vindt je alle antwoorden op je vragen. Heb je toch nog hulp of advies nodig bel dan je kans ons altijd bellen! 🫡

Wat kost het om een slotenmaker te laten komen?

Wat een slotenmaker in Rotterdam kost is sterk afhankelijk van het tijdstip en de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Bij locksmith.nl houden wij het overzichtelijk en transparant, alle prijzen zijn altijd inclusief BTW. Bovendien doen wij niet aan lokkertjes zoals lage voorrijkosten. Overdag varieert ons tarief tussen de 120 euro overdag en 225 in het weekend/nacht.
1

Hoeveel kost het om sloten te laten vervangen?

Je betaald niets extra's om een slotenmaker in Rotterdam te laten komen. Wij doen namelijk niet aan voorrijkosten of andere lokkertje die je bij veel malafide slotenmakers tegenkomt. Annuleren kan bij ons altijd kosteloos binnen 10 minuten na bevestiging van de opdracht. Wel zo eerlijk en transparant mocht je toch nog je sleutels terug vinden. Een slotenamker in Rotterdam kost via Locksmith 120 euro afhankelijk van de dag of tijdstip.
2

Waar vind ik een goede slotenmaker?

Look no further! WC eend adviseert: locksmith.nl - de slotenmaker in Rotterdam. Wij zijn betrouwbaar omdat al onze slotenmakers geverifieerd zijn, werken met een VOG en ervaren zijn. Wij zijn transparant en bonafide en belangrijker nog: bij vragen of klachten (wat gelukkig nooit voorkomt) kun je ons altijd bellen.
3

Waarom is een slotenmaker zo duur?

Voor niets gaat de zon op - ook slotenmakers zijn ondernemers. Het is voor slotenmakers hun werk en inkomen om sloten te plaatsen of deuren te openen. Het is een vakgebied van hollen en stil staan, dat maakt dat de tarieven in de avond hoger zijn dan de tarieven in de middag. De slotenmaker in Rotterdam daarom bij spoed gevallen alles laten vallen om binnen 20 minuten ter plaatse te zijn, daarom moet een slotenmaker in Rotterdam s'avonds hogere tarieven vragen dan in de middag als de omstandigheden gunstiger zijn en het werk makkelijker ingepland kan worden. Bij ons betaal je nooit meer dan 225 euro in het weekend inclusief BTW.
4

Wat is een betrouwbare slotenmaker?

Een betrouwbare slotenmaker is iemand door locksmith.nl is geverifieerd. Al onze slotenmakers doen een test op kantoor, controleren reviews en referenties, controleren de KVK gegevens en ID, Aansprakelijkheidsverzekering en VOG. Zo weet je zeker dat onze slotenmaker betrouwbaar is. Daarnaast werken wij met uniforme prijzen en protocollen.
5

METEEN EEN SLOTENMAKER IN Rotterdam NODIG?

Neem contact met locksmith op voor een slotenmaker in Rotterdam. In Rotterdam is onze slotenmaker binnen 20 minuten ter plaatsen en kunnen in 95% van de gevallen je deur openen zonder schade en zonder boren.

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie