Slotenmaker Amsterdam

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Amsterdam nodig?

Heeft u zich per abuis buitengesloten uit uw huis in Amsterdam? Een sloten monteur kan uw deur dan voor u openmaken. Dit kan de sloten monteur in de meeste situaties zonder schade doen. Zo voorkomt u weer additionele kosten. De slotenmaker gaat de deur dan ontsluiten door te hengelen door een brievenbus of met een silicone kaart te flipperen langs het slot. Dit kan niet of nauwelijks als er een anti-diefstal-strip op de deur zit en als er geen brievenbus aanwezig is. De slotenmaker kan de voordeur dan met een daarvoor bedoelde vrees ontsluiten. In dit geval moet er na het openen van een voordeur een nieuwe cilinder worden geplaatst.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Amsterdam

Wanneer u net uw nieuwe woning hebt betrokken, dan kan het slim zijn om uw slot direct te verwisselen. Dan kunt u prima een sloten expert vragen om deze taak voor u te regelen. Een gecertificeerde sloten monteur kan u gegarandeerd advies geven over het te plaatsen slot inclusief cilinder. Gecertificeerde slotenmakers kunnen u ook van advies voorzien over zwakke onderdelen in de beveiliging van uw woning en wat er voor nodig is om deze veiligheidsrisico’s in te dammen. We raden u aan dat u een betrouwbare en bekwame slotenmaker contacteert voor dit type klus.

Werkgebied van onze Slotenmakers in Amsterdam


Met onze snelle en betrouwbare service zijn wij werkzaam in heel Amsterdam en omgeving. Onze slotenmakers zijn gespecialiseerd in het repareren, vervangen en plaatsen van sloten. Daarnaast bieden wij ook hulp bij inbraakschade en inbraakpreventie voor uw woning of pand.

Werkgebieden van onze Slotenmakers in Amsterdam:

Slotenmaker Amsterdam: Centrum
Slotenmaker Amsterdam: Noord
Slotenmaker Amsterdam: West
Slotenmaker Amsterdam: Nieuw-West
Slotenmaker Amsterdam: Zuid
Slotenmaker Amsterdam: Oost
Slotenmaker Amsterdam: Zuidoost

Hulp bij inbraakschade in Amsterdam

Heeft u last van inbraakschade en is er een poging gedaan om bij u binnen te dringen? Mogelijkerwijs is het de rovers wel gelukt om bij u in te breken? Of er nu waardevolle spullen zijn gejat of niet, er zijn ongewenste vreemden in of bij uw thuis geweest. Uw privédomein is aangetast en u rest de inbraaksporen en -schade. Wij kunnen maar weinig situaties bedenken die zo naar zijn. Het is belangrijk om de schade na de inbraak zo snel mogelijk te herstellen. In sommige gevallen is het tot dit is gedaan niet eens veilig om nog langer in uw eigen woning te verblijven. Het lukt de inbrekers niet altijd om volledig binnen te komen. De kans is dan aanzienlijk dat uw slot niet hoeft te worden vervangen. Maar in de meeste gevallen is de schade dermate omvangrijk dat uw slot moet worden hersteld of vervangen. Voor het herstellen van inbraakschade in Amsterdam en omstreken kunt u natuurlijk gewoon bij ons terecht. Onze geverifieerde sloten experts hebben ruimschoots ervaring met het ongedaan maken van inbraakschade. Zo zorgen we er voor dat u zich weer veilig voelt in uw eigen huis. Gelukkig wordt inbraakschade veelal gedekt door uw verzekering. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Amsterdam

Het is belangrijk dat u zich thuis veilig voelt. In het geval dat er bij u is ingebroken, dan kan dit gevoel enorm zijn aangetast. Alhoewel u een inbraak nooit totaal kunt voorkomen, kunnen voldoende voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak wel degelijk verkleinen. Zo adviseren we dat u al uw ramen en deuren sluit als u uw woning of pand verlaat. Ook als u slechts voor even de deur uit gaat. Wees gewaarschuwd dat de kleinste kier of opening voor een inbreker al een kans is om uw huis of pand te betreden. Laat vooral geen waardevolle spullen in het zicht liggen, want dit is een uitnodiging voor mogelijke boeven. Zorg er daarnaast voor dat uw huis er levendig uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen niet dicht te doen. Inbrekers zetten ladders, containers en andere verhogingen in als opstapje om naar binnen te klauteren. U voorkomt dit door deze voorwerpen op te ruimen of buiten bereik van mogelijke inbrekers te houden. Tenslotte biedt Locksmith.nl advies en uitkomst om uw woning of pand in Amsterdam te beveiligen. Dan wordt het wel enorm uitdagend om bij u thuis in te breken.

Sloten met kerntrekbeveiliging installeren in Amsterdam

We zien het nog steeds en voornamelijk in wat oudere woningen, een voordeur met een standaard cilinderslot zonder kerntrekbeveiliging. Kerntrekken is eigenlijk niks anders dan de cilinder volledig uit het slot trekken. Een inbreker slaat een schroef of een platgeslagen spijker in het slot en trekt deze er vervolgens weer uit, waardoor de cilinder loskomt uit het slot. Kerntrekbeveiliging voorkomt juist dat uw deur kan worden geforceerd door kerntrekken. Vooral oudere cilindersloten die voor 2014 zijn geplaatst zijn veelal niet voorzien van kerntrekbeveiliging. Deuren met sloten zonder kerntrekbeveiliging kunnen relatief eenvoudig worden opengebroken en zijn daarom een gemakkelijk doelwit voor inbrekers. Het is niet voor niets dat woningen sinds 2014 verplicht moeten worden opgeleverd met kerntrekbeveiliging. Als u wilt voorkomen dat u binnenkort de klos bent dan kunt u ervoor kiezen om een slot met kerntrekbeveiliging te laten installeren. Dit verkleint de kans op inbraak in uw woning in Amsterdam namelijk aanzienlijk. De geverifieerde sloten monteurs van Locksmith.nl installeren anti kerntrekbeslag op zowel deuren als ramen. Zo bent u goed beveiligd tegen een inbraak en houdt u boeven buiten de deur.

Meerpuntssluiting installeren in Amsterdam

Indien u uw woning in Amsterdam echt goed wilt beveiligen tegen mogelijke inbrekers, dan raden we u aan om een meerpuntssluiting te laten installeren. Helaas worden inbrekers steeds geniepiger en ze ontdekken telkens handigere manieren om sloten open te maken. Gewone cilindersloten zonder kerntrekbeveiliging is ondertussen kinderspel voor ze. Deze sloten krijgen ze in de meeste gevallen binnen een paar minuten open. Dit doen ze ook bijna geruisloos door de cilinder simpelweg uit het slot te trekken. Gelukkig zijn er methoden om uw woning te beveiligen tegen deze inbraakmethode. U kunt er namelijk voor kiezen om een meerpuntssluiting te laten installeren. Een meerpuntssluiting is een type slot dat zich op meerdere punten, meestal drie, vastgrijpt in het kozijn. Het duurt voor een inbreker dus veel langer het slot open te breken. De extra tijd die het kost om het slot open te breken maakt het dusdanig onaantrekkelijk voor inbrekers dat ze meestal niet aan de uitdaging beginnen. De kans om tijdens de klus betrapt te worden is voor de meeste dieven te groot. Een ander voordeel van de meerpuntssluiting is dat de deur of raam op meerdere plekken wordt beveiligd, maar u als eigenaar slechts 1 sleutel nodig heeft om het slot te openen. De geverifieerde slotenmakers van Locksmith.nl installeren meerpuntssluitingen op zowel deuren als ramen. Zo bent u goed beveiligd tegen een inbraak en houdt u boeven buiten de deur.

Kluis openen in Amsterdam

Heeft u een kluis of meerdere kluizen in regio Amsterdam en krijgt u deze niet meer open, omdat u de sleutel kwijt bent of om een andere reden? Het is wel even schrikken wanneer u niet meer bij uw waardevolle spullen kunt, omdat uw kluis niet meer open gaat. Een kluis dan weer kunnen openen is zeer specialistisch werk. Kluizen zijn namelijk ontworpen om uw meest waardevolle en belangrijke bezittingen te beschermen en zo veilig mogelijk te bewaren. Het is daarom een lastige klus om een kluis weer te openen zonder sleutel. Als u dit zelf zou kunnen, dan kunt u zich afvragen of de kluis wel zo veilig en goed is. Gelukkig kan een gespecialiseerde slotenmaker de kluis wel voor u openen. Het aantal sloten monteurs in Nederland dat verschillende typen kluizen kan openen zonder de bezittingen die daarin zijn opgeborgen te beschadigen neemt steeds verder af. Het zoeken naar zo’n slotenmaker kan dus behoorlijk tijdrovend zijn. Gelukkig hebben we bij locksmith.nl een geverifieerde slotenmaker die uw kluis in Amsterdam wel voor u kan openmaken. In de meeste gevallen lukt het zelfs om de kluis volledig schadevrij te openen. Hierdoor kunt u de kluis na het openen weer direct in gebruik nemen voor het opbergen van uw waardevolle spullen.

Autodeur openen in Amsterdam

Heeft u uw sleutel in de auto gelaten en de deur per ongeluk op slot gedaan? Staat u buiten uw auto en wilt u deze open doen? Helaas overkomt dit nagenoeg iedereen wel eens. En u wilt niet dat uw auto wordt beschadigd gedurende het open maken van uw autodeur. Er komt veel bij kijken om een autodeur te openen zonder sleutel. Dit geldt zeker voor moderne auto’s waarbij het elektronische systeem van de auto wordt benaderd en opnieuw ingesteld moet worden na het openen van de autodeur. Om dit uitdagende werk goed uit te kunnen voeren is tevens bijzondere uitrusting nodig. Daarnaast kan uw auto op een voor u niet zo gunstige locatie staan, terwijl u niet meer naar binnen kunt. Het is dan noodzakelijk om een gecertificeerde en bonafide slotenmaker op te sporen die de geoefendheid en middelen heeft en snel ter plaatste is om u van dienst te zijn. Geluk bij een ongeluk is dat de geverifieerde sloten experts van Locksmith.nl u uitkomst bieden als u uw autodeur niet kunt openen en u zich in Amsterdam of omstreken bevindt. Deze sloten experts ontsluiten uw auto zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto schade te berokkenen. Zij kunnen de autodeuren ontsluiten van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg rijden.

Fietsslot openen in Amsterdam

Bent u uw fietssleutel kwijt of is deze afgebroken in het slot van uw fiets? Indien dit het geval is en u niet meer over een reservesleutel beschikt dan heeft u iemand nodig die kan helpen om uw fiets weer van het slot te krijgen. Een van onze geverifieerde sloten monteurs in Amsterdam is gespecialiseerd in het openen van fietssloten. Hierbij zijn sloten van elektrische fietsen, bakfietsen, kinderfietsen en segways inbegrepen. De werkwijze van de sloten expert hangt af van het type fiets en slot. Afhankelijk van de mogelijkheden zal de sloten monteur het slot op schadevrije manier openen of hij zal het slot moeten openbreken. Onze sloten monteur maakt hierbij gebruik van speciaal gereedschap. Uiteraard streeft de slotenmaker er altijd naar om dit op de schadevrije manier te doen. Los van de methode die hij uiteindelijk toepast is het resultaat dat u uw fiets weer kunt gaan gebruiken. Het is vooral handig om de sloten expert van Locksmith.nl in te schakelen voor het openen van uw fietsslot wanneer u niet in de buurt van uw huis of een fietsenmaker bent. Zorg er wel altijd voor dat u kunt aantonen dat de fiets van u is. Dit is een minimale vereiste voor de sloten expert om uw fietsslot te openen.

Waarschuwing: pas op voor malafide slotenmakers in Amsterdam

Misschien heeft u er al eens over gehoord, hoe dan ook willen wij van locksmith.nl u nadrukkelijk wijzen op het hoge aantal malafide sloten monteurs die in Amsterdam actief zijn. Kenmerkend voor malafide sloten experts is dat ze adverteren met een heel lage prijs, meestal tussen de €55 en €75. In werkelijkheid blijkt dit dan slechts de prijs voor voorrijkosten te zijn. Wanneer zo’n onbetrouwbare klusjesman eenmaal bij u is aangekomen zal hij altijd zeggen en doen alsof hij uw deur niet open kan krijgen zonder in uw slot te moeten boren. De volgende scene van het schouwspel wat zich dan ontvouwd bij u aan de deur is dat de sloten monteur u ertoe probeert te bewegen om hiermee akkoord te gaan. De slotenmaker heeft dan vrij spel om enorm hoge bedragen voor het vervangen van uw slot of sloten te vragen. In de praktijk gebeurt het helaas maar al te vaak dat wat een simpele deur opening had moeten zijn een dramatische klus wordt waarbij u een rekening van €700 tot soms wel duizenden euro’s krijgt gepresenteerd. Alsof dit nog niet genoeg is gaat het in sommige gevallen gepaard met schade aan uw deur en kozijnen, waardoor u achteraf alsnog een klusjesman moet inhuren om de schade te herstellen. We raden u daarom aan om voor een vertrouwde slotenmaker te gaan die bij voorkeur al is geverifieerd, zoals de slotenmakers van locksmith.nl. Zo bent u er zeker van dat u niet ten prooi valt aan een van de vele malafide sloten experts die in onze branche actief zijn.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Amsterdam?

Er zijn drie aandachtspunten die u nadrukkelijk in de gaten moet houden bij het zoeken van een goede slotenmaker in Amsterdam. Ten eerste is een betrouwbare slotenmaker altijd duidelijk over zijn aanpak. Een goede sloten expert zal in het contact met u altijd doorvragen naar de specifieke situatie. Op deze wijze zorgt de slotenmaker er voor dat hij adequaat voorbereid naar u toe komt. Tegelijkertijd weet u wat u van de vakman kunt verwachten. Ten tweede is een betrouwbare slotenmaker ten alle tijden open over de kosten. Zo vindt u op de website van de vakman een begrijpbare uitleg van de prijzen en hoe deze tot stand komen. Ten derde moet het voor u op de website gelijk duidelijk zijn wie er bij u langs komt. Het liefste met een goed zichtbare foto van de slotenmaker en een stukje tekst over de slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt hetzelfde is als wat u ziet en wordt verteld bij u aan de deur. Wij adviseren u daarom nauwkeurig uw onderzoek uit te voeren voordat u akkoord gaat en een vakman inschakelt. Dit kan u een hele een nare situatie aan de deur schelen.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Amsterdam?

De manier om een gespecialiseerde slotenmaker bij u in de nabijheid te achterhalen is te speuren op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de nabijheid vindt. Deze geverifieerde slotenmakers zijn immers allemaal gescreend en:

  • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een van kracht zijnde aansprakelijkheidsverzekering
  • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor resultaten in het verleden
Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Amsterdam schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Amsterdam zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde sloten monteurs van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Amsterdam. Amsterdam Centrum:
o Centrum Oost
o Centrum West
Amsterdam Noord:
o Noord-Oost
o Noord-West
o Oud-Noord
Amsterdam West:
o Oud-West, De Baarsjes
o Westerpark
o Bos en Lommer
Amsterdam Oost:
o Ijburg, Zeeburgereiland
o Indische Buurt, Oostelijk Havengebied
o Oud-Oost
o Watergraafsmeer
Amsterdam Zuid:
o Buitenveldert, Zuidas
o De Pijp, Rivierenbuurt
o Oud-Zuid
Amsterdam Zuidoost:
o Bijlmer-Centrum, Amstel III
o Bijlmer Oost
o Gaasperdam, Driemond
Amsterdam Nieuw-West:
o Geuzenveld, Slotermeer, Sloterdijk
o Osdorp
o De Aker, Sloten, Nieuw Sloten
o Slotervaart
Amsterdam Westpoort

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een slotenmaker in Amsterdam via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame vakman verwachten. U krijgt vantevoren te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij belasten u nooit met voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de sloten expert bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen bij aankomst in onze handige locksmith.nl app. Na het voltooien van de klus valideert u de bon met nog een keer uw handtekening. De betaling verloopt eveneens digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo is het mogelijk te betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant betalen, maar dit raden we niet aan tenzij het voor u echt niet anders uitkomt. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig transparant voor u, voor de vakman en voor ons. Op deze manier kunnen we samen ongewenste situaties voorkomen. Heeft u toch nog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of per mail naar [email protected] Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk te reageren op uw verzoek.

Prijzen slotenmaker Amsterdam

Het locksmith.nl platform is geheel kosteloos voor consumenten. Aan de inzet van een door ons geverifieerde slotenmaker zijn uiteraard wel kosten verbonden. Wij vinden het wel belangrijk om hier vooraf al open over te zijn. Zo weet u als consument waar u aan toe bent. Dit is helaas nog niet de standaard in onze branche. De kosten zijn afhankelijk van het werk dat moet worden verricht, het tijdstip (is het overdag, in de avond of in het weekend) en of er extra werk moet worden gedaan. De prijzen voor materiaal, zoals de kosten van een nieuw slot, verschillen per slotenmaker. Deze zijn weer terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. Hieronder vindt u de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur:
  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-
Alle betalingen gaan digitaal via het locksmith.nl platform. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan, zoals wel eens het geval is wanneer wordt gewerkt met defecte pinautomaten of contant geld.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in Amsterdam en omstreken. Neem bij spoed telefonisch contact met ons op. U kunt ons bellen op 085-4000911. Evengoed kunt u in de locksmith.nl app zelf direct een afspraak maken met een geverifieerde sloten expert bij u in de omgeving.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.