Slotenmaker Amsterdam | Locksmith.nl – Bel nu 085-4000911

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Amsterdam nodig?

U bent uw huissleutel vergeten en staat buiten uw eigen woning in Amsterdam met de deur op slot. Wat moet u nu? Een slotenmaker kan uw deur dan voor u openmaken. Meestal lukt dit zonder het slot te bederven en te substitueren. De slotenmaker kan de deur dan van het slot krijgen door te hengelen door uw brievenbus of met een silicone kaart te flipperen langs het slot. Als er geen brievenbus aanwezig is of er is eerder een antidiefstal-strip geplaatst, dan gaat de slotenmaker met hiervoor bedoeld gereedschap de cilinder vrezen. In dit geval moet er na het openen van een voordeur een nieuwe cilinder worden gemonteerd.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Amsterdam

Na een verhuizing bevelen we u altijd aan om uw slot te vervangen. Het is in deze situatie aan te raden om een slotenmaker te vragen. Een goede slotenmaker is in staat u beslist adviseren over het te monteren slot inclusief cilinder. Gecertificeerde slotenmakers kunnen u evengoed advies uitbrengen over zwakke punten in de beveiliging van uw woning en wat er voor nodig is om deze veiligheidsrisico’s in te dammen. Ons advies is dat u een betrouwbare en bekwame slotenmaker contacteert voor dit type opdracht.

Hulp bij inbraakschade in Amsterdam

Heeft u last van inbraakschade en is er een poging gedaan om bij u binnen te komen? Misschien zijn de inbrekers wel geslaagd om bij u in te breken? Of er nu waardevolle bezittingen zijn gestolen of niet, er zijn ongewenste buitenstaanders in of bij uw thuis geweest. Uw privédomein is geschaad en u blijft achter met inbraaksporen en -schade. Wij kunnen niet veel dingen bedenken die zo rot zijn. Des te belangrijker is het om de schade na de inbraak zo spoedig mogelijk te herstellen. In sommige gevallen is het tot dit is gerealiseerd zelfs niet veilig om nog langer in uw eigen woning te blijven. Wanneer het de inbrekers niet is gelukt om binnen te dringen, dan is uw slot misschien nog niet helemaal kapot. Maar regelmatig is de schade zo groot dat uw slot moet worden gerepareerd of vervangen. Voor het herstellen van inbraakschade in Amsterdam en omstreken kunt u natuurlijk gewoon bij ons terecht. Onze bekwame slotenmakers hebben ruimschoots ervaring met het teniet doen van inbraakschade. Dit met als hoofddoel om u weer een veilig gevoel in uw eigen huis te geven. Gelukkig wordt inbraakschade vaak gedekt door uw verzekering. Doe wel even navraag bij uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Amsterdam

Het is belangrijk dat u zich thuis veilig voelt. Indien er bij u is ingebroken, dan kan dit gevoel behoorlijk zijn aangetast. Het is jammer genoeg niet altijd mogelijk om een inbraak volkomen te verhelpen, maar het is zeker zo dat goede voorzorgsmaatregelen de waarschijnlijkheid van een inbraak aanzienlijk verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren sluit wanneer u uw huis of pand verlaat. Ook als u maar voor even de deur uit gaat. Wees erop alert dat een kleine kier of opening voor een inbreker al opportuun is om uw woning of gebouw te betreden. Laat bovendien geen waardevolle spullen in het zicht liggen, want dit is een uitnodiging voor mogelijke dieven. Zorg er daarnaast voor dat uw woning er bewoond uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht te laten branden en overdag juist de gordijnen niet dicht te doen. Inbrekers gebruiken ladders, containers en andere verhogingen als opstapje om naar binnen te klimmen. U kunt dit voorkomen door deze voorwerpen op te bergen of buiten bereik van mogelijke inbrekers te houden. Tot slot biedt Locksmith.nl advies en oplossingen om de kans op inbraak in uw woning of pand in Amsterdam te verkleinen. Zo zorgen we er voor dat een inbraak niet of nauwelijks te bewerkstelligen is.

Sloten met kerntrekbeveiliging installeren in Amsterdam

We zien het nog steeds en voornamelijk in wat oudere woningen, een voordeur met een standaard cilinderslot zonder kerntrekbeveiliging. Kerntrekken is eigenlijk niks anders dan de cilinder volledig uit het slot trekken. Een inbreker slaat een schroef of een platgeslagen spijker in het slot en trekt deze er vervolgens weer uit, waardoor de cilinder loskomt uit het slot. Kerntrekbeveiliging voorkomt juist dat uw deur kan worden geforceerd door kerntrekken. Vooral oudere cilindersloten die voor 2014 zijn geplaatst zijn veelal niet voorzien van kerntrekbeveiliging. Deuren met sloten zonder kerntrekbeveiliging kunnen relatief eenvoudig worden opengebroken en zijn daarom een gemakkelijk doelwit voor inbrekers. Het is niet voor niets dat woningen sinds 2014 verplicht moeten worden opgeleverd met kerntrekbeveiliging. Als u wilt voorkomen dat u binnenkort de klos bent dan kunt u ervoor kiezen om een slot met kerntrekbeveiliging te laten installeren. Dit verkleint de kans op inbraak in uw woning in Amsterdam namelijk aanzienlijk. De geverifieerde slotenmakers van Locksmith.nl installeren anti kerntrekbeslag op zowel deuren als ramen. Zo bent u goed beveiligd tegen een inbraak en houdt u boeven buiten de deur.

Meerpuntssluiting installeren in Amsterdam

Indien u uw woning in Amsterdam echt goed wilt beveiligen tegen mogelijke inbrekers, dan raden we u aan om een meerpuntssluiting te laten installeren. Helaas worden inbrekers steeds geniepiger en ze ontdekken telkens handigere manieren om sloten open te maken. Gewone cilindersloten zonder kerntrekbeveiliging is ondertussen kinderspel voor ze. Deze sloten krijgen ze in de meeste gevallen binnen een paar minuten open. Dit doen ze ook bijna geruisloos door de cilinder simpelweg uit het slot te trekken. Gelukkig zijn er methoden om uw woning te beveiligen tegen deze inbraakmethode. U kunt er namelijk voor kiezen om een meerpuntssluiting te laten installeren. Een meerpuntssluiting is een type slot dat zich op meerdere punten, meestal drie, vastgrijpt in het kozijn. Het duurt voor een inbreker dus veel langer het slot open te breken. De extra tijd die het kost om het slot open te breken maakt het dusdanig onaantrekkelijk voor inbrekers dat ze meestal niet aan de uitdaging beginnen. De kans om tijdens de klus betrapt te worden is voor de meeste dieven te groot. Een ander voordeel van de meerpuntssluiting is dat de deur of raam op meerdere plekken wordt beveiligd, maar u als eigenaar slechts 1 sleutel nodig heeft om het slot te openen. De geverifieerde slotenmakers van Locksmith.nl installeren meerpuntssluitingen op zowel deuren als ramen. Zo bent u goed beveiligd tegen een inbraak en houdt u boeven buiten de deur.

Kluis openen in Amsterdam

Heeft u een kluis of meerdere kluizen in regio Amsterdam en krijgt u deze niet meer open, omdat u de sleutel kwijt bent of om een andere reden? Het is wel even schrikken wanneer u niet meer bij uw waardevolle spullen kunt, omdat uw kluis niet meer open gaat. Een kluis dan weer kunnen openen is zeer specialistisch werk. Kluizen zijn namelijk ontworpen om uw meest waardevolle en belangrijke bezittingen te beschermen en zo veilig mogelijk te bewaren. Het is daarom een lastige klus om een kluis weer te openen zonder sleutel. Als u dit zelf zou kunnen, dan kunt u zich afvragen of de kluis wel zo veilig en goed is. Gelukkig kan een gespecialiseerde slotenmaker de kluis wel voor u openen. Het aantal slotenmakers in Nederland dat verschillende typen kluizen kan openen zonder de bezittingen die daarin zijn opgeborgen te beschadigen neemt steeds verder af. Het zoeken naar zo’n slotenmaker kan dus behoorlijk tijdrovend zijn. Gelukkig hebben we bij locksmith.nl een geverifieerde slotenmaker die uw kluis in Amsterdam wel voor u kan openmaken. In de meeste gevallen lukt het zelfs om de kluis volledig schadevrij te openen. Hierdoor kunt u de kluis na het openen weer direct in gebruik nemen voor het opbergen van uw waardevolle spullen.

Autodeur openen in Amsterdam

Heeft u uw sleutel in de auto laten liggen en de autodeur per ongeluk op slot gedaan? Staat u nu bij de auto, ondanks dat u eigenlijk de auto in wilt? U bent zeker niet de eerste die dit is overkomen. En u wilt niet dat uw auto schade oploopt gedurende het ontsluiten van uw deur. Er komt veel bij kijken om uw autodeur open te doen zonder sleutel. Dit geldt zeker voor jonge auto’s waarbij het elektronische systeem van de auto wordt aangesproken en opnieuw gekalibreerd moet worden na het open doen van de autodeur. Er is speciale uitrusting nodig om dit ingewikkelde werk juist uit te kunnen voeren. Wat ook wel eens voorkomt is dat uw auto op een voor u ongunstige locatie staat, en dat u niet meer naar binnen kunt. Het is dan van belang om een bekwame en bonafide vakman op te sporen die de bekwaamheid en het gereedschap heeft en spoedig ter plekke is om u hulp te bieden. Gelukkig bieden de goede vakmannen van Locksmith.nl u uitkomst wanneer u uw autodeur niet kunt openen en u zich in Amsterdam of omstreken bevindt. Onze vakmannen kunnen uw auto ontsluiten zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto te beschadigen. Zij openen de autodeuren van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg terug te vinden zijn.

Fietsslot openen in Amsterdam

Bent u uw fietssleutel kwijt of is deze afgebroken in het slot van uw fiets? Indien dit het geval is en u niet meer over een reservesleutel beschikt dan heeft u iemand nodig die kan helpen om uw fiets weer van het slot te krijgen. Een van onze geverifieerde slotenmakers in Amsterdam is gespecialiseerd in het openen van fietssloten. Hierbij zijn sloten van elektrische fietsen, bakfietsen, kinderfietsen en segways inbegrepen. De werkwijze van de slotenmaker hangt af van het type fiets en slot. Afhankelijk van de mogelijkheden zal de slotenmaker het slot op schadevrije manier openen of hij zal het slot moeten openbreken. Onze slotenmaker maakt hierbij gebruik van speciaal gereedschap. Uiteraard streeft de slotenmaker er altijd naar om dit op de schadevrije manier te doen. Los van de methode die hij uiteindelijk toepast is het resultaat dat u uw fiets weer kunt gaan gebruiken. Het is vooral handig om de slotenmaker van Locksmith.nl in te schakelen voor het openen van uw fietsslot wanneer u niet in de buurt van uw huis of een fietsenmaker bent. Zorg er wel altijd voor dat u kunt aantonen dat de fiets van u is. Dit is een minimale vereiste voor de slotenmaker om uw fietsslot te openen.

Waarschuwing: pas op voor malafide slotenmakers in Amsterdam

Misschien heeft u er al eens over gehoord, hoe dan ook willen wij van locksmith.nl u nadrukkelijk wijzen op het hoge aantal malafide slotenmakers die in Amsterdam actief zijn. Kenmerkend voor malafide slotenmakers is dat ze adverteren met een heel lage prijs, meestal tussen de €55 en €75. In werkelijkheid blijkt dit dan slechts de prijs voor voorrijkosten te zijn. Wanneer zo’n onbetrouwbare klusjesman eenmaal bij u is aangekomen zal hij altijd zeggen en doen alsof hij uw deur niet open kan krijgen zonder in uw slot te moeten boren. De volgende scene van het schouwspel wat zich dan ontvouwd bij u aan de deur is dat de slotenmaker u ertoe probeert te bewegen om hiermee akkoord te gaan. De slotenmaker heeft dan vrij spel om enorm hoge bedragen voor het vervangen van uw slot of sloten te vragen. In de praktijk gebeurt het helaas maar al te vaak dat wat een simpele deur opening had moeten zijn een dramatische klus wordt waarbij u een rekening van €700 tot soms wel duizenden euro’s krijgt gepresenteerd. Alsof dit nog niet genoeg is gaat het in sommige gevallen gepaard met schade aan uw deur en kozijnen, waardoor u achteraf alsnog een klusjesman moet inhuren om de schade te herstellen. We raden u daarom aan om voor een vertrouwde slotenmaker te gaan die bij voorkeur al is geverifieerd, zoals de slotenmakers van locksmith.nl. Zo bent u er zeker van dat u niet ten prooi valt aan een van de vele malafide slotenmakers die in onze branche actief zijn.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Amsterdam?

Er zijn een paar zaken die u in het bijzonder in de gaten moet houden bij het vinden van een integere slotenmaker in Amsterdam. Ten eerste is een bonafide slotenmaker ten alle tijden open over zijn aanpak. Een goede slotenmaker zal in het contact met u ten alle tijden doorvragen naar de specifieke situatie. Zo zorgt de slotenmaker er voor dat hij goed voorbereid naar u toe komt. Eveneens is het voor u aangenaam om te weten wat er komen gaat. Ten tweede is een bonafide slotenmaker ten alle tijden transparant over zijn prijzen. Zo vindt u op de website van de slotenmaker een heldere uitleg van de prijzen en hoe deze zijn opgebouwd. Ten derde moet het voor u op de website direct duidelijk zijn wie er bij u langs komt. Bij voorkeur met een goed zichtbare foto van de slotenmaker en een stukje tekst over de slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website gecommuniceerd wordt overeenkomt met wat u ziet en wordt verteld bij u aan de deur. Wij adviseren u daarom nauwkeurig uw huiswerk te doen voordat u akkoord gaat en een vakman inhuurt. Dit kan u een hele een vervelende situatie bij u thuis schelen.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Amsterdam?

De manier om een goede slotenmaker bij u in de streek te ontdekken is te zoeken op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de nabijheid vindt. Deze geverifieerde slotenmakers zijn absoluut allemaal gescreend en:

  • Hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en beschikken over een rechtmatige aansprakelijkheidsverzekering
  • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor resultaten in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Amsterdam schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Amsterdam zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Amsterdam.

Amsterdam Centrum:
o Centrum Oost
o Centrum West


Amsterdam Noord:
o Noord-Oost
o Noord-West
o Oud-Noord


Amsterdam West:
o Oud-West, De Baarsjes
o Westerpark
o Bos en Lommer


Amsterdam Oost:
o Ijburg, Zeeburgereiland
o Indische Buurt, Oostelijk Havengebied
o Oud-Oost
o Watergraafsmeer


Amsterdam Zuid:
o Buitenveldert, Zuidas
o De Pijp, Rivierenbuurt
o Oud-Zuid


Amsterdam Zuidoost:
o Bijlmer-Centrum, Amstel III
o Bijlmer Oost
o Gaasperdam, Driemond


Amsterdam Nieuw-West:
o Geuzenveld, Slotermeer, Sloterdijk
o Osdorp
o De Aker, Sloten, Nieuw Sloten
o Slotervaart


Amsterdam Westpoort

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een slotenmaker in Amsterdam via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vantevoren te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij belasten u nooit met voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de slotenmaker bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen voor aankomst in onze praktische locksmith.nl app. Na het voltooien van de klus verifieert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt ook digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. Of u kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant afrekenen, maar dit raden we af tenzij het voor u echt niet anders kan. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig inzichtelijk voor u, voor de slotenmaker en voor ons. Op deze wijze kunnen we samen misstanden voorkomen. Heeft u toch nog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of met een mailtje naar [email protected] Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk te reageren op uw verzoek.

Prijzen slotenmaker Amsterdam

Het locksmith.nl platform is geheel kosteloos voor consumenten. Aan de inzet van een door ons geverifieerde slotenmaker zijn uiteraard wel kosten verbonden. Wij vinden het wel belangrijk om hier vooraf al open over te zijn. Zo weet u als consument waar u aan toe bent. Dit is helaas nog niet de standaard in onze branche. De kosten zijn afhankelijk van het werk dat moet worden verricht, het tijdstip (is het overdag, in de avond of in het weekend) en of er extra werk moet worden gedaan. De prijzen voor materiaal, zoals de kosten van een nieuw slot, verschillen per slotenmaker. Deze zijn weer terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. Hieronder vindt u de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur:

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

Alle betalingen gaan digitaal via het locksmith.nl platform. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan, zoals wel eens het geval is wanneer wordt gewerkt met defecte pinautomaten of contant geld.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in Amsterdam en omstreken. Neem in nood telefonisch contact met Locksmith.nl op. U kunt ons bellen op 085-4000911. Evengoed kunt u in de locksmith.nl app eigenhandig direct een afspraak maken met een geverifieerde slotenmaker bij u in de buurt.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen