Slotenmaker Haarlem

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Haarlem nodig?

U heeft uw voordeur in Haarlem achter u gesloten en u realiseert dat u de sleutel niet op zak heeft. Wat nu? Een slotenmaker kan uw deur dan voor u openmaken. Dit kan de sloten monteur in de meeste gevallen vrij van schade doen. Dat scheelt u weer additionele kosten. Wat de slotenmaker dan doet is dat hij uw deur opent met technieken die een deur niet bederven, zoals hengelen of flipperen. Dit gaat niet of nauwelijks indien er een anti-diefstal-strip op de deur zit en als er geen brievenbus aanwezig is. De sloten monteur zal de deur dan met een daarvoor bestemde vrees van het slot halen. Dan moet er na het openen van een voordeur een nieuwe cilinder worden gemonteerd.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Haarlem

Na een verhuizing bevelen we u altijd aan om uw slot te verwisselen. Dan kunt u het beste een sloten monteur inschakelen om dit voor u te doen. Een goede slotenmaker zal u zeker advies geven over het te monteren slot inclusief cilinder. Bekwame slotenmakers kunnen u evengoed van advies voorzien over gevoelige componenten in de beveiliging van uw woning en wat er voor nodig is om deze veiligheidsrisico’s te mitigeren. Let wel op dat u een betrouwbare en bekwame sloten expert contacteert voor een dergelijke klus.

Hulp bij inbraakschade in Haarlem

Heeft een inbreker een aanzet gedaan om bij u in te breken en heeft uw woning of pand daardoor inbraakschade opgelopen? Mogelijk zijn de boeven wel geslaagd om bij u in te breken? Indien er nu spullen van waarde zijn gejat of niet, er zijn ongewenste vreemden in of bij uw woning geweest. Uw privacy is geschaad en u blijft achter met inbraaksporen of -schade. Wij kunnen niet veel dingen bedenken die zo naar zijn. Des te belangrijker is het om de schade na een inbraak zo snel mogelijk te herstellen. Soms is het tot dit is gerealiseerd zelfs niet veilig om nog langer thuis te verblijven. Het lukt de inbrekers niet altijd om volledig binnen te komen. De kans is dan aanzienlijk dat uw slot niet hoeft te worden vervangen. Maar vaak is de schade dermate omvangrijk dat uw slot moet worden gerepareerd of vervangen. Bijkomend geluk is dat wij u gelukkig gewoon helpen bij het herstellen van inbraakschade in Haarlem en omstreken. Onze betrouwbare vakmannen hebben uitgebreide ervaring met het ongedaan maken van inbraakschade. Dit met als doel om u weer een veilig gevoel in uw eigen huis te geven. Gelukkig wordt inbraakschade vaak gedekt door uw verzekering. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Haarlem

Het is van essentieel belang dat u zich thuis veilig voelt. Een inbraak kan een grote impact hebben op dit gevoel. Ondanks dat u een inbraak nooit compleet kunt voorkomen, kunnen passende voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak wel degelijk verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren sluit als u uw woning of pand verlaat. Zelfs als u slechts voor een korte tijd de deur uit gaat. Wees ervan bewust dat een kleine kier of opening voor een inbreker al opportuun is om uw woning of gebouw te betreden. Zorg er ook voor dat u geen waardevolle bezittingen in zicht hebt liggen en dat uw woning of pand er bewoond uitziet. Een manier om dit te doen is door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen open te laten. Inbrekers zetten ladders, containers en andere verhogingen in als opstapje om naar binnen te klauteren. U voorkomt dit door deze dingen op te bergen of buiten bereik van mogelijke boeven te houden. Tenslotte biedt Locksmith.nl advies en oplossingen om uw huis of pand in Haarlem te beveiligen. Zo zorgen we er voor dat een inbraak niet of nauwelijks te voltooien is.

Autodeur openen in Haarlem

Heeft u uw sleutel in de auto laten liggen en de deur per ongeluk op slot gedaan? Staat u buiten uw auto en wilt u deze openen? Helaas overkomt het bijna iedereen wel een keer. Het laatste wat u wilt is uw autodeur beschadigen als u uw autodeur open maakt. Het open doen van uw autodeur zonder sleutel is gespecialiseerd werk. Dit geldt zeker voor jonge voertuigen waarbij de software van de auto wordt benaderd en weer ingesteld moet worden na het openen van de autodeur. Om dit ingewikkelde werk naar behoren te kunnen doen is tevens speciale uitrusting nodig. Wat ook wel eens voorkomt is dat uw auto op een voor u ongunstige plek staat, terwijl u niet meer naar binnen kunt. Het is dan zaak om een vakbekwame en solide slotenmaker op te zoeken die de ervaring en middelen heeft en spoedig ter plekke is om u bij te staan. Geluk bij een ongeluk is dat de gecertificeerde vakmannen van Locksmith.nl u uitkomst bieden wanneer u uw autodeur niet kunt openen en u zich in Haarlem of omstreken bevindt. Deze sloten experts ontsluiten uw auto zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto te beschadigen. Zij kunnen de autodeuren openen van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg terug te vinden zijn.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Haarlem?

Er zijn een paar onderwerpen waar u in het bijzonder op moet letten bij het zoeken van een goede slotenmaker in Haarlem. Ten eerste is een integere slotenmaker ten alle tijden open over zijn aanpak. Een integere sloten monteur zal in het contact met u ten alle tijden doorvragen naar de specifieke situatie. Zo zorgt de slotenmaker er voor dat hij juist toegerust uw kant op komt. Tegelijkertijd weet u wat u van de vakman kunt verwachten. Ten tweede is een bonafide vakman altijd transparant over de kosten. Zo vindt u op de website van de vakman een duidelijke toelichting op de prijzen en hoe deze zijn opgebouwd. Ten derde moet het voor u op de website gelijk helder zijn wie er bij u aan de deur komt. Idealiter vindt u hier een herkenbare foto van de slotenmaker en een stuk tekst over wie deze man is en zijn werkervaring als slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt hetzelfde is als wat u ziet en wordt verteld bij u aan de deur. Wij raden u daarom aan nauwkeurig uw onderzoek te doen voordat u akkoord gaat en een vakman inhuurt. Zo voorkomt u een rottige situatie bij u thuis.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Haarlem?

De wijze om een bekwame slotenmaker bij u in de omgeving te ontdekken is te speuren op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de nabijheid vindt. Onze geverifieerde sloten monteurs zijn zeker allemaal gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en beschikken over een geldige aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor resultaten in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Haarlem schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Haarlem zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Haarlem.

Centrum:

 • Oude Stad
  • Stationsbuurt
  • Binnenstad
  • Bakenes
  • Burgwal
  • Vijfhoek
  • Heiliglanden

Noord:

 • Delftwijk
 • Indischewijk
 • Spaarndam
 • Ter Kleefkwartier
 • Te Zaanenkwartier
 • Transvaalwijk
 • Vogelenwijk
 • Vondelkwartier

Oost:

 • Amsterdamsewijk
 • Parkwijk
 • Slachthuiswijk
 • Waarder- en Veerpolder

Schalkwijk:

 • Boerhaavewijk
 • Europawijk
 • Meerwijk
 • Molenwijk

Zuid-West:

 • Duinwijk
 • Haarlemmerhoutkwartier
 • Houtvaartkwartier
 • Zijlwegkwartier

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een vakman in Haarlem via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame vakman verwachten. U krijgt vantevoren te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij rekenen nooit voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de sloten monteur bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen voor aankomst in onze praktische locksmith.nl app. Na het voltooien van de opdracht valideert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt ook digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. Of u kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant afrekenen, maar dit raden we af tenzij het voor u echt niet anders uitkomt. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig transparant voor u, voor de vakman en voor ons. Op deze wijze kunnen we samen onprettige situaties voorkomen. Heeft u alsnog vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of via mail naar [email protected]. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in heel Haarlem. Neem in noodgevallen telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op 085-4000911. Ook kunt u in de locksmith.nl app eigenhandig direct een bericht sturen naar geverifieerde slotenmaker bij u in de omgeving.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde berichten Slotenmaker Haarlem

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Kort Haarlem Gouda

Ben je op zoek naar een betrouwbare en bekwame slotenmaker in Kort Haarlem of elders in Gouda? Locksmith.nl is hier...
Slotenmaker Kort Haarlem Gouda

Slotenmaker Schiphol Haarlemmermeer

Locksmith.nl is hét platform waar u snel en gemakkelijk een betrouwbare en gecertificeerde slotenmaker in Schiphol, Haarlemmermeer kunt vinden. Onze...
Slotenmaker Schiphol Haarlemmermeer

Slotenmaker Beinsdorp Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare en snelle slotenmaker in Beinsdorp of Haarlemmermeer? Onze ervaren slotenmakers staan 24/7 voor u klaar...
Slotenmaker Beinsdorp Haarlemmermeer

Slotenmaker Halfweg Haarlemmermeer

Lees hier over de betrouwbare en professionele 24-uurs slotenservice van Slotenmaker Halfweg. We staan altijd paraat om u te helpen...
Slotenmaker Halfweg Haarlemmermeer

Slotenmaker Abbenes / Buitenkaag Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Abbenes / Buitenkaag in Haarlemmermeer? Locksmith.nl staat 24/7 voor u klaar! Wij bieden...
Slotenmaker Abbenes / Buitenkaag Haarlemmermeer

Slotenmaker Vijfhuizen Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare en professionele slotenmaker in Vijfhuizen en Haarlemmermeer? Look no further dan Locksmith.nl! Wij bieden 24/7...
Slotenmaker Vijfhuizen Haarlemmermeer

Slotenmaker Spaarndam Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Spaarndam of Haarlemmermeer? Locksmith.nl biedt 24/7 slotenservice met professioneel opgeleide en ervaren slotenmakers...
Slotenmaker Spaarndam Haarlemmermeer

Slotenmaker Badhoevedorp Haarlemmermeer

Slotenmaker in Badhoevedorp nodig? Slotenmaker Badhoevedorp biedt professionele slotenmakers die snel ter plaatse zijn om uw sloten te vervangen en...
Slotenmaker Badhoevedorp Haarlemmermeer

Slotenmaker Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk Haarlemmermeer

Op zoek naar een professionele slotenservice in Aalsmeerderbrug, Oude Meer, Rozenburg of Schiphol Rijk in Haarlemmermeer? Locksmith.nl staat voor u...
Slotenmaker Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk Haarlemmermeer

Slotenmaker Haarlemmerliede Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Haarlemmerliede en omgeving? Locksmith.nl biedt een snelle en betrouwbare 24/7 slotenservice in Haarlemmerliede...
Slotenmaker Haarlemmerliede Haarlemmermeer

Slotenmaker Hoofddorp Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare en professionele slotenmaker in Hoofddorp of de Haarlemmermeer? Zoek niet verder! Onze slotenmakers bieden een...
Slotenmaker Hoofddorp Haarlemmermeer

Slotenmaker Cruquius Haarlemmermeer

Op zoek naar een slotenmaker in Cruquius of Haarlemmermeer? Locked biedt een snelle, betrouwbare service 24/7. Ons team van gecertificeerde...
Slotenmaker Cruquius Haarlemmermeer

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Maak hier direct een afspraak Sloten Vervangen snel & goedkoop Sloten vervangen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Almere of Rotterdam??...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie