Slotenmaker Enschede

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Enschede nodig?

U bent uw sleutels vergeten en staat buiten uw eigen huis in Enschede met de deur op slot. Wat moet u nu? Een slotenmaker kan uw voordeur dan voor u openen. Gelukkig lukt dit vaak zonder uw slot te bederven. Dit betekent ook dat u deze niet hoeft te vervangen. Wat de slotenmaker dan doet is dat hij uw voordeur opent met technieken die de voordeur niet bederven, zoals hengelen of flipperen. Dit gaat niet of nauwelijks als er een anti-diefstal-strip op de deur zit en als er geen brievenbus aanwezig is. De sloten monteur zal de voordeur dan met een speciale vrees van het slot halen. Na het vrezen en openmaken van de voordeur heeft u dan wel een plaatsvervangende cilinder nodig. De sloten monteur gaat u hierover van advies voorzien.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Enschede

Na een verhuizing adviseren we u altijd om uw slot te substitueren. In dit geval kunt u prima een sloten expert inhuren om deze taak voor u te regelen. Een goede sloten monteur is in staat u gegarandeerd van advies voorzien over het te plaatsen slot inclusief cilinder. Gecertificeerde slotenmakers kunnen u ook advies uitbrengen over gevoelige factoren in de beveiliging van uw woning en wat er moet gebeuren om deze veiligheidsrisico’s te mitigeren. We raden u aan dat u een betrouwbare en bekwame slotenmaker inhuurt voor zo'n opdracht.

Hulp bij inbraakschade in Enschede

Heeft u last van inbraakschade en is er een aanzet gedaan om bij u binnen te dringen? Of is het de dieven wel gelukt om bij u in te breken? Of er nu spullen van waarde zijn gestolen of niet, er zijn ongewenste onbekenden in of bij uw woning geweest. Uw persoonlijke levenssfeer is geschaad en u blijft achter met inbraaksporen en -schade. Wij kunnen maar weinig dingen bedenken die zo naar zijn. Het is belangrijk om de schade na de inbraak zo snel mogelijk te herstellen. Soms is het tot dit is gebeurd zelfs niet veilig om nog langer thuis te blijven. Het lukt de inbrekers niet altijd om helemaal binnen te komen. De kans is dan aanzienlijk dat uw slot niet hoeft te worden vervangen. Maar veelal is de schade dusdanig omvangrijk dat uw slot moet worden hersteld of vervangen. Voor het herstellen van inbraakschade in Enschede en omstreken kunt u natuurlijk gewoon bij ons terecht. Onze vaardige vakmannen hebben ruime ervaring met het herstellen van inbraakschade. Zo zorgen we er voor dat u zich weer veilig voelt in uw eigen woning. Geluk bij een ongeluk is dat inbraakschade vaak gedekt door uw verzekering. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Enschede

Uw woning moet een plaats zijn waar u zich goed voelt. Een inbraak kan een flinke afbreuk doen aan dit gevoel. Het is jammer genoeg niet altijd mogelijk om een inbraak honderd procent tegen te houden, maar het is zeker zo dat juiste voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak behoorlijk verkleinen. Zo adviseren we dat u al uw ramen en deuren dicht trekt als u uw woning of pand verlaat. Ook als u maar voor een paar minuten de deur uit gaat. Wees erop alert dat de kleinste kier of opening voor een inbreker al een mogelijkheid is om uw woning of gebouw te betreden. Laat vooral geen waardevolle bezittingen in het zicht liggen, want dit is een uitnodiging voor mogelijke inbrekers. Zorg er ook voor dat uw woning er bewoond uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen open te laten. Inbrekers zetten ladders, containers en andere verhogingen in als opstapje om naar binnen te komen. U voorkomt dit door deze dingen op te bergen of buiten bereik van mogelijke dieven te houden. Tot slot biedt Locksmith.nl advies en uitkomst om uw huis of pand in Enschede te beveiligen. Zo zorgen we er voor dat inbreken bij u niet of nauwelijks mogelijk is.

Autodeur openen in Enschede

Ligt uw sleutel in uw auto en is de autodeur op slot? Staat u nu naast de auto, hoewel u gewoon in de auto wilt zijn? Helaas overkomt dit vrijwel iedereen wel een keer. Tegelijkertijd wilt u niet uw autodeur beschadigen wanneer u uw autodeur ontsluit. Er komt aardig wat bij kijken om een autodeur open te maken zonder sleutel. Dit geldt zeker voor moderne voertuigen waarbij het elektronische systeem van de auto wordt benaderd en weer gekalibreerd moet worden na het open maken van de autodeur. Om dit complexe werk adequaat uit te kunnen voeren is eveneens bijzonder apparatuur nodig. Wat ook wel eens voorkomt is dat uw auto op een voor u ongunstige plek staat, en dat u niet meer naar binnen kunt. Om deze reden is het zaak om een vakbekwame en deugdelijke slotenmaker op te sporen die de geoefendheid en middelen heeft en spoedig ter plekke is om u van dienst te zijn. Gelukkig bieden de gecertificeerde sloten monteurs van Locksmith.nl u uitkomst als u uw autodeur niet open krijgt en u in Enschede of omstreken bent. Deze vakmannen ontsluiten uw auto zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto te beschadigen. Zij ontsluiten de autodeuren van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg terug te vinden zijn.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Enschede?

Er zijn enkele aandachtspunten waar u in het bijzonder op moet letten bij het zoeken van een goede slotenmaker in Enschede. Ten eerste is een bonafide slotenmaker ten alle tijden transparant over zijn aanpak. Een bonafide slotenmaker zal in het contact met u altijd doorvragen naar de specifieke omstandigheden. Zo zorgt de sloten expert er voor dat hij juist toegerust uw kant op komt. Eveneens is het voor u prettig om te weten wat te gebeuren staat. Ten tweede is een betrouwbare vakman ten alle tijden ondubbelzinnig over de kosten. Zo vindt u op de website van de slotenmaker een heldere toelichting op de prijzen en hoe deze tot stand komen. Ten derde moet het voor u op de website in een oogopslag duidelijk zijn wie er bij u aan de deur komt. Bij voorkeur met een goed zichtbare foto van de vakman en een stukje tekst over de slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website gecommuniceerd wordt gelijk is aan wat u ziet en wordt verteld bij u thuis. Wij raden u daarom aan goed uw onderzoek te doen voordat u akkoord gaat en een vakman inschakelt. Dit kan u een hele een rottige situatie bij u thuis schelen.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Enschede?

De wijze om een goede sloten monteur bij u in de streek te vinden is te zoeken op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de nabijheid vindt. Onze geverifieerde sloten experts zijn beslist allemaal gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een van kracht zijnde aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor resultaten in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Enschede schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Enschede zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde sloten experts van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Enschede:

 • Binnensingelgebied
 • Hogeland - Velve
 • Boswinkel - Stadsveld
 • Twekkelerveld - T.H.T.
 • Enschede-Noord
 • Ribbelt - Stokhorst
 • Enschede-Zuid
 • Bedrijfsterreinen Enschede-West
 • Glanerbrug en omgeving

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een slotenmaker in Enschede via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vantevoren te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij rekenen nooit voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de sloten monteur bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen voor aankomst in onze handige locksmith.nl app. Na het voltooien van de klus bevestigt u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt eveneens digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo is het mogelijk te betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant betalen, maar dit raden we af tenzij het voor u echt niet anders kan. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig inzichtelijk voor u, voor de vakman en voor ons. Op deze manier kunnen we samen misstanden voorkomen. Heeft u alsnog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of via mail naar [email protected]. Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in heel Enschede. Neem in noodgevallen telefonisch contact met ons op. U kunt ons contacten op 085-4000911. Ook kunt u in de locksmith.nl app zelf direct een bericht sturen naar geverifieerde slotenmaker bij u in de streek.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde berichten Slotenmaker Enschede

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Wijk 07 Bedrijfsterreinen Enschede-West Enschede

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele slotenmaker in Wijk 07 Bedrijfsterreinen Enschede-West? Locksmith.nl biedt hoogwaardige slotenmakerdiensten tegen...
Slotenmaker Wijk 07 Bedrijfsterreinen Enschede-West Enschede

Slotenmaker Wijk 03 Twekkelerveld – T.H.T. Enschede

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Wijk 03 Twekkelerveld - T.H.T., Amsterdam? Onze professionele en ervaren slotenmakers staan dag...
Slotenmaker Wijk 03 Twekkelerveld – T.H.T. Enschede

Slotenmaker Wijk 09 Landelijk gebied en kernen Enschede

Locksmith.nl is uw lokale en professionele slotenmakersbedrijf in Wijk 09 Landelijk gebied en kernen, Amsterdam. Wij bieden een breed scala...
Slotenmaker Wijk 09 Landelijk gebied en kernen Enschede

Slotenmaker Wijk 01 Hogeland – Velve Enschede

Locksmith.nl is uw betrouwbare en deskundige slotenmaker in Wijk 01 Hogeland - Velve en biedt verschillende slotenmakerdiensten aan, waaronder spoedservice,...
Slotenmaker Wijk 01 Hogeland – Velve Enschede

Slotenmaker Wijk 06 Enschede-Zuid Enschede

Locksmith is uw betrouwbare en snelle slotenmaker voor Wijk 06 Enschede-Zuid en omgeving. Met 24/7 service lossen wij direct problemen...
Slotenmaker Wijk 06 Enschede-Zuid Enschede

Slotenmaker Wijk 04 Enschede-Noord Enschede

Locksmith is de betrouwbare slotenmaker in Wijk 04 Enschede-Noord Amsterdam en omgeving. Onze ervaren en professionele slotenmakers zijn binnen 20...
Slotenmaker Wijk 04 Enschede-Noord Enschede

Slotenmaker Wijk 00 Binnensingelgebied Enschede

Ontdek de beste slotenmaker in Wijk 00 Binnensingelgebied, Amsterdam op Locksmith.nl. Onze professionele slotenmakers staan 24/7 voor u klaar om...
Slotenmaker Wijk 00 Binnensingelgebied Enschede

Slotenmaker Wijk 08 Glanerbrug en omgeving Enschede

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Wijk 08 Glanerbrug en omgeving in Amsterdam? Locksmith.nl staat altijd voor je klaar....
Slotenmaker Wijk 08 Glanerbrug en omgeving Enschede

Slotenmaker Wijk 05 Ribbelt – Stokhorst Enschede

Locksmith.nl biedt professionele en betrouwbare slotenmakersdiensten in Wijk 05 Ribbelt - Stokhorst, Enschede. Onze experts zijn 24/7 beschikbaar om u...
Slotenmaker Wijk 05 Ribbelt – Stokhorst Enschede

Slotenmaker Wijk 02 Boswinkel – Stadsveld Enschede

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Wijk 02 Boswinkel - Stadsveld? Bij Locksmith.nl kunt u terecht voor snelle en...
Slotenmaker Wijk 02 Boswinkel – Stadsveld Enschede

Slotenmaker Weerselo Dinkelland

Zoekt u een betrouwbare slotenmaker in Weerselo of Dinkelland? Locksmith.nl biedt de snelste en meest betrouwbare slotenmakerdiensten in de regio,...
Slotenmaker Weerselo Dinkelland

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Maak hier direct een afspraak Sloten Vervangen snel & goedkoop Sloten vervangen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Almere of Rotterdam??...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie