Slotenmaker Amsterdam

Jouw betrouwbare slotenmaker in Amsterdam

Onze Amsterdamse slotenmakers staan binnen 20 minuten voor je deur om je snel, kundig en transparant weer jouw huis binnen te krijgen. Handig voor het geval dat je bent buitengesloten, sleutel afgebroken is of de sleutel kwijt bent. 

Wij krijgen in 95% van de gevallen jouw deur open zonder dat wij hoeven te boren.  

Logo met letters 'SKG' en drie sterren in driehoek.
Logo Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Bel direct
Geen spoed? Gebruik dan deze knop
Zwarte voordeur van een bakstenen huis.

Als de voordeur van een antidiefstal strip is voorzien, is het niet mogelijk om de deur open te flipperen de slotenmaker zal dan proberen om op een andere manier de deur schade vrij te openen.

Als er ook nog een deur in de centrale hal of openbare ruimte is, dan moet de slotenmaker of eerst die deur ook open (flipperen) of een buurvrouw- of man wakker bellen. Voor het openen van een extra deur rekent locksmith geen extra prijs tenzij dit langer duurt dan een uur. 

Deze typisch Amsterdamse deur komen onze slotenmakers in Amsterdam regelmatig tegen, het nadeel in Amsterdam is dat er veel voordeuren zijn zonder brievenbus, hierdoor kan de slotenmaker de deur niet open hengelen.

Is de deur  voorzien van een SKG veiligheidsbeslag en een antikerntrek beveiliging dan zal de slotenmaker grote moeite hebben om het slot open te boren, daarom zal deze dan ook overgaan tot het gebruiken van de speciale handvrees. Het slot moet dan helaas destructief geopend worden en worden vervangen met een nieuw passend slot. 

Zit de sleutel nog in de deur? Dan zal onze slotenmaker in Amsterdam eerst kijken of de deur geflipperd kan worden, zit er een secustrip op? Of als de Cilinder geen anti paniek functie heeft dan moet het cilinderslot worden opengebroken. 

Zit de deur op de dagschoot? Of is deze dicht gedraaid (op de nachtschoot), als dit het geval is dan kan de slotenmaker in Amsterdam  de deur niet open flipperen, ongeacht of er anti inbraakstrip of brievenbus in de deur zit. 

Zit er aan de onderkant van de deur geen anti tochtstrip heeft dan kan de slotenmaker de deur ook via onderste kier proberen open te hengelen.

Als er een sleutel is afgebroken in het cilinderslot dan ka de slotenmaker Amsterdam door middel van een extractor kit de sleutel veilig verwijderen en deur weer openen met een reserve sleutel. 

Hoe gaat de slotenmaker Amsterdam te werk?

Als je 🔐 locksmith.nl inzet voor een buitensluiting of als je je sleutels kwijt bent dan weet je zeker dat je niets extra’s betaald. Geen geintjes, geen gedoe. Een eerlijke en transparante dienstverlening om je slot of deur zo snel als mogelijk te openen. Daarom is het goed om te weten wat het verschil is tussen een betrouwbare en een malafide slotenmaker.   Wij schakelen jou tijdens het belletje meteen door naar de dichtstbijzijnde beschikbare (geverifieerde) slotenmaker. Binnen 2 minuten hebben wij een locksmith voor je geregeld! 

Zodra jij de opdracht hebt bevestigt komt de slotenmaker jou kant op. Om dat wij landelijk meer dan 30 slotenmakers actief hebben kunnen wij over het algemeen binnen 20 tot 30 minuten ter plaatsten. Zelfs onze slotenmakers in Amsterdam lukt dat, weer of geen weer de slotenmaker staat binnen 30 minuten op de stoep.

Wij screenen onze slotenmakers op hun reviews, VOG en de inschrijving in het KVK.  Eerlijke en kundige jongens dus! De slotenmaker Amsterdam probeert daarom altijd de deur zonder schade te openen. Dit lukt in 90% van de gevallen meestal. wij volgen daarom altijd een protocol: 1. is de deur te openen zonder schade door te flipperen of te hengelen, dan doen wij dat eerst. 2. Mocht dat niet baten… Dan is het tijd voor grover geschut zoals de boor of frees.  

De slotenmaker bespreekt altijd de aanpak met je door, aan de deur vormt de slotenmaker een plan en bespreekt dit door. 

In Amsterdam komen onze slotenmakers een heel scala aan sloten tegen van traditionele cilinder sloten tot  klassieke oplegsloten. Typisc, komen onze slotenamkers in Amsterdam vooral de anti diefstral strip tegen. Als het slot goed beveiligd is bijvoorbeeld d.m.v. anti kerntrek, veiligheidsbeslag, SKG3 sloten inbraakstrips dan is de kans groot dat het slot of de cilinder toch uitgeboord moet worden. Onze slotenmaker heeft altijd een gratis Noodslot bij zich, die krijgt u gratis van locksmith.nl

Locksmith.nl bestaat nu ruim 3 jaar, ruim 2000 deuren hebben wij reeds geopend, geen enkele deur of slot (klopt snel  af) is voor ons dicht gebleven. Mocht de slotenmaker onverhoopt toch een deur tegen komen die niet te openen is dan schakelen wij een andere specialist in uit ons netwerk. Met onze gebundelde expertise is geen slot tegen locksmith opgewassen!

Klus geklaard, fijn! Geen rare papieren bonnetjes maar gewoon een digitale factuur meteen per email in je inbox. Betalen doe je altijd aan de deur bij de slotenmaker Amsterdam, hiervoor gebruik je je mobiel bankieren app. De bon die je van ons krijgt kan je gebruiken voor je verzekering.

Als je een inboedel of opstalverzekering hebt dan worden in de meeste gevallen je kosten voor de slotenmaker Amsterdam (deels) vergoed. Een groot voordeel van locksmith.nl is dat wij met uniforme tarieven werken en bij de verzekeraars bekend staan als bonafide slotenmaker partij.

Wij zijn trots op ons werk en onze dienstverlening. Het gaat eigenlijk altijd goed, immers zijn de slotenmakers in Amsterdam kundig en transparant. Niet tevreden? Dan willen wij daar graag van leren! Problemen? Poar nemen! Dan lossen wij samen op, dat beloven wij (Sid & Ik)!

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Man met baard glimlacht, armen gekruist, draagt blauwe jas.

Adham aan het woord

Het aller belangrijkste wat je moet doen als je buiten gesloten word? Rustig blijven en logisch blijven denken! Laat je niet oplichten door een malafide slotenmaker en neem de tijd om eerst in praktische oplossingen te denken, misschien kun je zelfs met wat hulp zelf je deur of slot open krijgen. Mocht dat niet lukken en helpen wij graag de dicthgevallen deur, sleutel kwijt, of afgebroken sleutel weer uit het slot te krijgen. Onze slotenmakers krijgen alle deuren open – altijd!

Adham

|

Slotenmaker

Man lacht in sportkleding met armen over elkaar.

Sydney aan het woord

Hoe je je huis het beste kunt beveiligen? Simpel: zorg er altijd voor dat je de beste sloten plaatst in je woning. In principe adviseer ik ALTIJD om SKG 3 sterren sloten te plaatsen, die vormen een extra beveiliginglaag doordat deze sloten moeilijker open te breken zijn. Ook goed om te weten: verzekeraars vinden het vaak belangrijk dat je minimaal een SKG 3 sterren slot geïnstalleerd hebt om te voldoen aan de polisvoorwaarden. Het SKG 3 sterren slot mag van alle merken mogen van elk merk zijn als er maar altijd drie sleutels bij zitten en een veiligheidscertificaat. Je kan de sloten natuurlijk ook zelf plaatsen of ons bellen natuurlijk, ik help je natuurlijk graag verder met het plaatsen van een cilinder slot of veiligheidsbeslag!

Sydney

|

Slotenmaker

Nog meer voordelen van Locksmith

Buitengesloten in Amsterdam?

Binnen 20 minuten opent onze slotenmaker in Amsterdam jouw deur schadevrij

Het overkomt iedereen een keer:  je sluit jezelf buiten in Amsterdam. Uit ons jaarlijkse slotenmaker onderzoek weten wij dat in Amsterdam dit vaker gebeurt dan waar dan ook.  Door contact op te nemen met Locksmith in Amsterdam, weet je zeker dat er binnen 20 minuten een geverifieerde slotenmaker aanwezig is. Ook ’s nachts of in het weekend. Je kunt locksmith.nl inschakelen, in het geval je een slotenmaker in Amsterdam zoekt die expert is in:

Bij Locksmith.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om een slotenmaker te vinden die niet alleen betrouwbaar en vakkundig is, maar ook transparant werkt tegen eerlijke tarieven. Daarom zetten onze gecertificeerde slotenmakers in Amsterdam zich in om topkwaliteit service te bieden, waarbij duidelijkheid en flexibiliteit voorop staan. Na afronding van de werkzaamheden bieden we jou de keuzevrijheid in de betaalmethode die het beste bij jou past. Zo betaal je bij ons altijd digitaal en ontvang je direct een digitale factuur. 

In dringende situaties waarbij je direct een slotenmaker nodig hebt, garanderen wij dat onze deskundige slotenmakers binnen 20 minuten ter plekke zijn in Amsterdam. 

Vervang je sloten voor extra anti inbraak veiligheid in Amsterdam

Sloten vervangen in Amsterdam? Jaarlijks plaatsen wij duizenden nieuwe sloten en cilinders. Het vervangen van een slot of cilinder in Amsterdam is vooral van belang als je verhuist bent, recentelijk een nieuwe huurwoning bent ingetrokken of problemen ervaart met je huidige slot. In en dergelijk geval adviseren wij altijd om je sloten te vervangen. Vervang je je slot niet bij een verhuizing of nadat je je sleutels bent kwijt geraakt dan loop je het risico dat je inboedelverzekering de schade bij verlies of diefstal niet dekt.  In Amsterdam, waar de kans op inbraak hoger ligt dan elders in het land, adviseren wij altijd SKG 3 sterren cilinders. 

Onze M&C sloten zijn uniek qua veiligheid en innovatie. M&C sleutels kunnen zonder certificaat niet gekopieerd worden dankzij de beveiliging d.m.v. een veiligheidscode en certificaat. Enkel met je veiligheidscertificaat en de geheime code kun je een sleutelkopie laten maken bij M&C.

Onze locksmith kan ter plekke het slot inmeten, afstellen op exacte deurdikte (tussen de 32 x 32 mm tot maximaal 72 x 32mm) installeren & smeren. Ook kan het slot gelijk sluitend (zoals bij de M&C Matrix) maken. Je ontvangt van ons altijd 3 sleutels, veiligheidscertificaten, digitale factuur voor het vervangen van het slot of het vervangen van de sloten in Amsterdam (voor de huisbaas, verzekering of eigen administratie) & twee jaar garantie! 

M&C Color+

M&C Color cilinder

SKG 3 sterren

M&C Matrix

M&C Matrix drie sterren cilinder

SKG 3 sterren+

M&C Move

Locksmith M&C condor

SKG 3 sterren ++

Geverifieerde slotenmakers

Onze slotenmakers in Amsterdam zijn door ons geverifieerd. Locksmith.nl voert verschillende betrouwbaarheidscontroles uit om de vakkundigheid, betrouwbaarheid en deskundigheid te waarborgen.

VOG verklaring slotenmakers

Alle slotenmakers in Amsterdam van Locksmith.nl zijn in het bezit van een VOG. Wij controleren hiermee de (werk) historie van onze slotenmaker waardoor wij zeker weten dat al onze slotenmakers bonafide zijn.

Uniforme slotenmaker werkwijze

Wij van locksmith.nl houden niet van spelletjes of zwendeltrucs. Wij lokken je niet met lage prijzen en voorrijkosten, de prijs is de prijs. Altijd all- inclusief en inclusief BTW. Slotenmaker in Amsterdam nodig? Wij proberen altijd zonder schade de deur te openen en hanteren uniforme prijzen en voorwaarden in heel Amsterdam en Nederland.

Inbraak preventie en slotenservice van slotenmaker Amsterdam

Locksmith.nl helpt al jaren lang particulieren en zakelijke klanten die in Amsterdam een slotenmaker zoeken. Locksmith geeft tips, advies en adviseert waar nodig op locatie in Amsterdam welke preventie maatregelen en inbraakbeveiliging nodig zijn.

Twee slotenmakers bij hun busje met gereedschapskisten.

Locksmith biedt slotenmaker diensten in Amsterdam

Particulieren

Bedrijven

Vastgoedbeheerders

Makelaars

Woningbouw

Politie

Meldkamers

Deurwaarders

Wat gaat de slotenmaker van locksmith doen om de deur te openen

Verwijderen afgebroken sleutel

Is je sleutel afgebroken in het slot? Dan zal ons slotenmaker Amsterdam altijd eerst proberen de afgebroken sleutel te verwijderen. Je kunt zelf pogen om dit met een naald of speld de sleutel los te trekken. Pas hierbij op dat de afgebroken sleutel niet (nog) dieper in het cilinderslot verdwijnt. Onze slotenmaker Amsterdam zal de sleutel verwijderen door een extractor te gebruiken. In bijna alle afgebroken sleutel gevallen is het voor de slotenmaker Amsterdam mogelijk om de deur zonder schade te openen.

Flipperen van een deur

Onze slotenmaker kijkt altijd eerst naar de mogelijkheid om de deur zonder te boren te openen. Dit scheelt namelijk de vervangingskosten van de cilinder. Dit doet de slotenmaker Amsterdam door eerst te kijken naar de andere mogelijkheden om de deur zonder schade te openen. Als de deur niet op het nachtslot zit (volledige dichtgedraaide cilinder) dan kan de slotenmaker Amsterdam door middel van een dun pasje en WD40 (siliconenspray) de deur open flipperen. Dit is een veel toegepast methode om binnen te komen.

Hengelen van een deur

Het hengelen van een deur kan alleen als er een brievenbus aanwezig is en het slot tevens niet volledig dicht gedraaid is. De slotenmaker Amsterdam kan het slot dan via een hengel door een brievenbus open krijgen. De slotenmaker Amsterdam gebruikt de hengel om de deurhendel aan de binnenkant te manipuleren en daarmee de deur zonder schade te openen. Het hengelen van een deur kan alleen als de deur niet op het nachtslot zit.

Uitboren of Uitvrezen van een cilinderslot

Als het slot is volledig dicht gedraaid is en de slotenmaker in Amsterdam niet kan flipperen (omdat er een antidiefstalstrip of de cilinder op het nachtslot staat) dan moet het slot helaas destructief geopend worden. De slotenmaker zal het slot uitboren of het slot met een frees open boren. In slechts 10%. van de gevallen is het nodig om het slot open te boren. In een dergelijk geval zal het slot vervangen moeten worden voor een nieuwslot. Onze slotenmakers in Amsterdam adviseren dan altijd om een veiliger slot terug te plaatsen (SKG 3) in Amsterdam.

‘ONZE SLOTENMAKERS IN AMSTERDAM STAAN 24/7 VOOR JOU KLAAR.’

Als je buitengesloten bent, kan het openen van de deur meestal niet wachten tot de volgende dag. Daarom staan onze slotenmakers 24/7 voor jou klaar. Laat ons weten waar we moeten zijn en we staan binnen 20 minuten bij jou voor de deur.

‘WE OPENEN DEUREN EN SLOTEN SNEL EN VAKKUNDIG.’

Onze ervaren en vakkundige slotenmakers werken netjes en snel. Hierdoor weet je zeker dat er geen schade ontstaat bij het openbreken van de deur.

‘WE PLAATSEN UITSLUITEND SLOTEN MET ERKEND POLITIEKEURMERK.’

Als een sleutel al een tijdje niet goed meer ronddraait in het slot of er veel roestplekken op het slot zitten, dien je dit zo snel mogelijk te laten vervangen. Door de slotenmakers van Locksmith sloten met SKG-goedgekeurde cilinders te laten plaatsen, maak je het voor inbrekers vele malen moeilijker om in te breken.

‘ONZE SLOTENMAKERS PLAATSEN INDIEN NODIG ALTIJD EEN NOODAFSLUITING.’

Als het niet mogelijk is om direct nieuwe sloten te plaatsen, zorgen onze slotenmakers er altijd voor dat jouw woning in ieder geval weer veilig is. Dit doen ze door een noodafsluiting te plaatsen.

‘ONZE SLOTENMAKERS WETEN PRECIES WAT ER NODIG IS OM JOUW HUIS ZO VEILIG MOGELIJK TE MAKEN.’

Goede sloten maken de kans op een inbraak vele malen kleiner. De slotenmaker van Locksmith in Amsterdam adviseert je daarom altijd om sloten te plaatsen voorzien van SKG-keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

‘WE ZORGEN ERVOOR DAT JE JE ZO SNEL MOGELIJK WEER VEILIG VOELT.’

Als er bij je is ingebroken, geeft dit een zeer onveilig gevoel. Door de sloten zo snel mogelijk te vervangen met anti-inbraaksloten weet je zeker dat je het inbrekers voortaan zo moeilijk mogelijk maakt. Wanneer je contact met ons opneemt, zijn onze vakkundig slotenmakers altijd binnen 20 minuten ter plaatse om zo snel mogelijk nieuwe sloten te plaatsen en de schade te herstellen.

LOCKSMITH AMSTERDAM IS OOIT BEGONNEN OM MALAFIDE SLOTENMAKERS BUITEN DE DEUR TE HOUDEN. DIT IS ONS VERHAAL

Slotenmaker in Amsterdam, is een vak apart, daarom zijn de slotenmakers van locksmith in Amsterdam de meest kundige!

Wij zijn de beste slotenmakers van Amsterdam, eerlijke, betrouwbaar en transparant. Slotenmakers in Amsterdam zijn extra ervaren omdat de meeste deuren in Amsterdam goed beveiligd zijn.

Onze slotenmakers:

Wanneer je kiest voor Locksmith, profiteer je van de volgende voordelen:

Locksmith in cijfers

uur per dag bereikbaar
24
minuten service
20
tevreden klanten
100

VEELGESTELDE VRAGEN AAN ONZE SLOTENMAKER IN AMSTERDAM

Voor het eerst een slotenmaker in Amsterdam nodig? Dan zul je vast een hoop vragen hebben zoals: wat kost een slotenmaker Amsterdam? Wat kost het om een slotenmaker te laten komen? Hoeveel kost het om je sloten te laten vervangen? Hoe weet je of een slotenmaker betrouwbaar is? In onze kennisbank vindt je alle antwoorden op je vragen. Heb je toch nog hulp of advies nodig bel dan! Je kans ons altijd bellen! 🫡

Wat kost een slotenmaker Amsterdam?

Wat een slotenmaker in Amsterdam kost is sterk afhankelijk van het tijdstip en de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Bij locksmith.nl houden wij het overzichtelijk en transparant, alle prijzen zijn altijd inclusief BTW. Bovendien doen wij niet aan lokkertjes zoals lage voorrijkosten. Overdag varieert ons tarief tussen de 120 euro overdag en 225 in het weekend/nacht.
1

Wat kost het om een slotenmaker te laten komen?

Je betaald niets extra's om een slotenmaker in Amsterdam te laten komen. Wij doen namelijk niet aan voorrijkosten of andere lokkertje die je bij veel malafide slotenmakers tegenkomt. Annuleren kan bij ons altijd kosteloos binnen 10 minuten na bevestiging van de opdracht. Wel zo eerlijk en transparant mocht je toch nog je sleutels terug vinden.
2

Waar vind ik een goede slotenmaker?

Look no further! WC eend adviseert: locksmith.nl - de slotenmaker in Amsterdam. Wij zijn betrouwbaar omdat al onze slotenmakers geverifieerd zijn, werken met een VOG en ervaren zijn. Wij zijn transparant en bonafide en belangrijker nog: bij vragen of klachten (wat gelukkig nooit voorkomt) kun je ons altijd bellen.
3

Waarom is een slotenmaker zo duur?

Voor niets gaat de zon op - ook slotenmakers zijn ondernemers. Het is voor slotenmakers hun werk en inkomen om sloten te plaatsen of deuren te openen. Het is een vakgebied van hollen en stil staan, dat maakt dat de tarieven in de avond hoger zijn dan de tarieven in de middag. De slotenmaker in Amsterdam daarom bij spoed gevallen alles laten vallen om binnen 20 minuten ter plaatse te zijn, daarom moet een slotenmaker in Amsterdam s'avonds hogere tarieven vragen dan in de middag als de omstandigheden gunstiger zijn en het werk makkelijker ingepland kan worden. Bij ons betaal je nooit meer dan 225 euro in het weekend inclusief BTW.
4

Is WD 40 goed voor sloten?

WD40 wordt vooral gebruikt om een slot goed te smeren. Over het algemeen raden wij vooral aan om sloten olie of sleutel olie te gebruiken. Maak absoluut geen gebruik van andere (natuurlijke) oliën die kunnen resulteren in roest of een defect als gevolg van natuurlijke onzuiverheden (hardstukjes) in de olie.
5

WERKGEBIED VAN ONZE SLOTENMAKERS IN AMSTERDAM

ONZE SLOTENMAKERS WERKEN DOOR DE HELE STAD:

DIRECT EEN SLOTENMAKER IN AMSTERDAM NODIG?

Neem contact met locksmith op voor een slotenmaker in Amsterdam. Wij zijn binnen 20 minuten ter plaatse en kunnen in 90% van de gevallen je deur openen zonder schade en zonder boren.

Hoi

DEZE KUN JE AANPASSEN Landelijke dekking

Het overkomt iedereen een keer:  je sluit jezelf buiten in Amsterdam. Uit ons jaarlijkse slotenmaker onderzoek weten wij dat in Amsterdam dit vaker gebeurt dan waar dan ook.  Door contact op te nemen met Locksmith in Amsterdam, weet u zeker dat er binnen 20 minuten een geverifieerde slotenmaker aanwezig is. Ook ’s nachts of in het weekend. U kunt locksmith.nl inschakelen, in het geval een slotenmaker in Amsterdam zoekt die:

Bij Locksmith.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om een slotenmaker te vinden die niet alleen betrouwbaar en vakkundig is, maar ook transparant werkt tegen eerlijke tarieven. Daarom zetten onze gecertificeerde slotenmakers in Amsterdam zich in om topkwaliteit service te bieden, waarbij duidelijkheid en flexibiliteit voorop staan. Na afronding van de werkzaamheden bieden we u de keuzevrijheid in de betaalmethode die het beste bij u past. Uw betaalt bij ons altijd digitaal en ontvang direct een digitale factuur. 

In dringende situaties waarbij u direct een slotenmaker nodig heeft, garanderen wij dat onze deskundige slotenmakers binnen 20 minuten ter plekke zijn in Amsterdam. 

Wat gaat de slotenmaker van locksmith doen om de deur te openen

Verwijderen afgebroken sleutel

Is je sleutel afgebroken in het slot? Dan zal ons slotenmaker Amsterdam altijd eerst proberen de afgebroken sleutel te verwijderen. Je kunt zelf pogen om dit met een naald of speld de sleutel los te trekken. Pas hierbij op dat de afgebroken sleutel niet (nog) dieper in het cilinderslot verdwijnt. Onze slotenmaker Amsterdam zal de sleutel verwijderen door een extractor te gebruiken. In bijna alle afgebroken sleutel gevallen is het voor de slotenmaker Amsterdam mogelijk om de deur zonder schade te openen.

Flipperen van een deur

Onze slotenmaker kijkt altijd eerst naar de mogelijkheid om de deur zonder te boren te openen. Dit scheelt namelijk de vervangingskosten van de cilinder. Dit doet de slotenmaker Amsterdam door eerst te kijken naar de andere mogelijkheden om de deur zonder schade te openen. Als de deur niet op het nachtslot zit (volledige dichtgedraaide cilinder) dan kan de slotenmaker Amsterdam doormiddel van een dun pasje en WD40 (siliconespray) de deur open flipperen. Dit is een veel toegepast methode om binnen te komen.

Hengelen van een deur

Het Hengelen van een deur kan alleen als er een brievenbus aanwezig is en het slot tevens niet volledig dicht gedraaid is. De slotenmaker Amsterdam kan het slot dan via een hengel door een brievenbus open krijgen. De slotenmaker Amsterdam gebruikt de hengel om de deurhendel aan de binnenkant te manipuleren en daarmee de deur zonder schade te openen. Het hengelen van een deur kan alleen als de deur niet op het nachtslot zit.

Uitboren of Uitvrezen van een cilinderslot

Als het slot is volledig dicht gedraaid is en de slotenmaker in Amsterdam niet kan flipperen (omdat er een antidiefstalstrip of de cilinder op het nachtslot staat) dan moet het slot helaas destructief geopend worden. De slotenmaker zal het slot uitboren of het slot met een frees open boren. In slechts 10%. van de gevallen is het nodig om het slot open te boren. In een dergelijk geval zal het slot vervangen moeten worden voor een nieuwslot. Onze slotenmakers in Amsterdam adviseren dan altijd om een veiliger slot terug te plaatsen (SKG 3) in Amsterdam.

UPGRADE UW SLOTEN sectie

Wij zijn de beste slotenmakers van Amsterdam, eerlijke, betrouwbaar en transparant. Slotenmakers in Amsterdam zijn extra ervaren omdat de meeste deuren in Amsterdam goed beveiligd zijn.

Onze slotenmakers:

Wanneer u kiest voor Locksmith, profiteert u van de volgende voordelen:

Wanneer u kiest voor Locksmith, profiteert u van de volgende voordelen:

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie